Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αντσελότι: «Ο Μπαπέ θέλει να έρθει γιατί είμαστε οι κορυφαίοι του κόσμου»
Ρεάλ Μαδρίτης

Αντσελότι: «Ο Μπαπέ θέλει να έρθει γιατί είμαστε οι κορυφαίοι του κόσμου»

Ο Κάρλο Αντσελότι θεωρεί πως ο Κίλιαν Μπαπέ... θα ήθελε πάρα πολύ να έρθει στην κορυφαία ομάδα του πλανήτη!

03.10.2021 | 13:36

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από την ήττα κόντρα στην Σέριφ και θα κληθεί να αντιδράσει στο ματς της La Liga κόντρα στην Εσπανιόλ. Ο Κάρλο Αντσελότι θέλει να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας και αυτό θα γίνει μόνο αν έρθει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Καταλανούς. Ο Μπαπέ ξανά στο προσκήνιο…

Βέβαια όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, όλο και θα αυξάνονται οι ερωτήσεις σχετικά με τον Κίλιαν Μπαπέ. Ο Γάλλους σούπερ σταρ είναι αν μη τι άλλο το νούμερο «ένα» θέμα στις τάξεις των Μαδριλένων!

Οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι σχετικά με τον άσσο της Παρί Σεν Ζερμέν, απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως ο Μπαπέ… πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιταλός τεχνικός ήθελε να “κρυφτεί”, αλλά γνωρίζοντας την αγάπη που τρέφει ο Γάλλος για την “βασίλισσα”… δεν άντεξε!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Ο Μπενζεμά λέει πως ο Μπαπέ θέλει να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης! Είναι λογικό! Ίσως ο Μπαπέ θέλει να έρθει εδώ γιατί είναι το μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου. Είναι εκπληκτικά νέα αυτά…», είπε ο Αντσελότι με δηλώσεις του!

«Πρέπει να αντιδράσουμε, έχει πληγωθεί το “εγώ” μας μετά την ήττα. Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στην Εσπανιόλ, αν και το ίδιο κάναμε και στο ματς κόντρα στην Σέριφ, αλλά δεν τα καταφέραμε», τόνισε ο τεχνικός των Μαδριλένων.

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους! 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version