Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπενζεμά και κορυφή πάνε μαζί στη La Liga!
Ρεάλ Μαδρίτης

Μπενζεμά και κορυφή πάνε μαζί στη La Liga!

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής για τον μήνα Σεπτέμβριο αναδείχθηκε ο Καρίμ Μπενζεμά, όντας ο πρώτος που κατακτά το βραβείο αυτό για φέτος.

08.10.2021 | 20:10

Ο Καρίμ Μπενζεμά έλαβε το βραβείο του κορυφαίου στη LaLiga Santander για τον μήνα Σεπτέμβριο. Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός έγινε ο πρώτος παίκτης που κέρδισε το βραβείο αυτή τη σεζόν. Ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης ξεχώρισε όχι μόνο για την εξαιρετική φόρμα του, αλλά και για τα… φονικά του ένστικτα για γκολ. Σε ένα μήνα, κατά τη διάρκεια του οποίου η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έφτασε σε τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Από την πλευρά του ο Μπενζεμά σημείωσε έξι γκολ σε τρία παιχνίδια. Ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης επί της Θέλτα με 5-2, σημειώνοντας χατ-τρικ. Την επόμενη αγωνιστική, κόντρα στη Βαλένθια, ο Μπενζεμά ολοκλήρωσε την ανατροπή με ένα γκολ στο 88ο λεπτό. Για να εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του στο Μεστάγια.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο Μπενζεμά δεν σκοράρει μόνο…

Επίσης, ο Μπενζεμά επέκτεινε περαιτέρω τον αριθμό των γκολ του στο παιχνίδι με τη Μαγιόρκα, σκοράροντας δύο από τα έξι γκολ των «μαδριλένων».

Εκτός από τη συμβολή του στα γκολ της Ρεάλ, ο Μπενζεμά έχει διακριθεί με το ομαδικό παιχνίδι. Καθώς μέτρησε και τέσσερις ασίστ στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Οι γενικά εντυπωσιακές εμφανίσεις του επιθετικού της «βασίλισσας» συνέβαλαν μαζικά στο μεστό ξεκίνημα της σεζόν, οδηγώντας την στην κορυφή του πίνακα της LaLiga.

Περιττό να αναφέρουμε πως ο έμπειρος σέντερ φορ είναι μέσα στους υποψηφίους για τη φετινή «Χρυσή Μπάλα»…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version