ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

«Ο Χάαλαντ είναι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου»

Για την προοπτική απόκτησης του Έρλινγκ Χάαλαντ από τη Γιουβέντους μίλησε ο τότε CEO της και νυν της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, χαρακτηρίζοντας την ως το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του.

«Ο Χάαλαντ είναι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου»

Αυτή τη στιγμή ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Άλλωστε, μαζί με τον Κίλιαν Μπαπέ θεωρούνται οι… σούπερσταρ του μέλλοντος. Αυτοί, δηλαδή, που θα μονοπωλήσουν εν ολίγοις το ενδιαφέρον μετά την αποχώρηση των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήδη ο Νορβηγός φορ τα τελευταία 2,5 χρόνια κάνει απίθανα πράγματα με τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Πέρσι μέτρησε 41 γκολ και 12 ασίστ σε 41 ματς, οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας. Φέτος, μέχρι και τον τραυματισμό του, συνέχιζε πάλι με κεκτημένη ταχύτητα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ήδη ο Χάαλαντ είχε πετύχει 11 γκολ ενώ είχε μοιράσει και 4 ασίστ σε μόλις 8 ματς. Ο ίδιος, όπως είναι λογικό, έχει συγκεντρώσει πάνω του το ενδιαφέρον όλη της Ευρώπης, με την Ντόρτμουντ να του δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Ο νυν CEO της Ίντερ και πρώην της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, αναφέρθηκε στον νεαρό φορ σε ομιλία του, που μεταφέρει η «Gazzetta dello Sport» και τόνισε πως θα μπορούσε να τον έχει αποκτήσει στη Γιουβέντους πριν κάποια χρόνια, αλλάζοντας πλήρως το μέλλον.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Χάαλαντ

«Μπορούσαμε να πάρουμε τον Χάαλαντ στη Γιουβέντους με δύο εκατομμύρια»

Ο Ιταλός παράγοντας ανέφερε πως στα τελευταία χρόνια παρουσίας του στη «Γηραιά Κυρία» του είχε δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσει τον Χάαλαντ από την Μόλντε για μόλις δύο εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, όπως τόνισε, τότε δεν είχε τη δύναμη να ξεπεράσει το μπάτζετ του συλλόγου και να τον αποκτήσει. Κάτι που χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του, επισημαίνοντας πλέον πως ο Νορβηγός φορ δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί στην Ιταλία, η οποία πλέον για εκείνο έχει εξελιχθεί σε μεταβατικό πρωτάθλημα και όχι στον τελικό προορισμό ενός παίκτη.

«Έχω κάνει αρκετά λάθη στα τόσα χρόνια καριέρας. Ωστόσο, το μεγαλύτερο λάθος μου είναι ο Χάαλαντ. Ήμουν τότε CEO της Γιουβέντους και μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε από τη Μόλντε με δύο εκατομμύρια ευρώ. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά τότε. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να έχεις τη δύναμη και την οξυδέρκεια να ξεπερνάς το μπάτζετ σου, όταν σου λένε ότι είναι ένα ταλέντο που πρέπει να αποκτήσεις. Εκεί είναι που έρχεται η οικονομική δημιουργικότητα σου για να πετύχεις τη συμφωνία.

Πλέον ο Χάαλαντ είναι από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο. Μπορεί να έρθει στην Ιταλία; Σε καμία περίπτωση, υπάρχει τεράστια διαφορά με την Premier League και τη La Liga. Ουσιαστικά πλέον είμαστε ένα μεταβατικό πρωτάθλημα και όχι ο τελικός προορισμός ενός παίκτη», ανέφερε ο Μαρότα

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ