Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το μήνυμα του Κριστιάνο μετά το ιστορικό 10ο χατ τρικ με το εθνόσημο
Ευρώπη

Το μήνυμα του Κριστιάνο μετά το ιστορικό 10ο χατ τρικ με το εθνόσημο

O Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της εθνικής Πορτογαλίας μετά το χατ-τρικ που πέτυχε με το εθνόσημο.

13.10.2021 | 22:47

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 115 γκολ με την εθνική Πορτογαλίας μετά την πρόσφατη εντός έδρας νίκη με 5-0 επί του Λουξεμβούργου. Έτσι, διεύρυνε ακόμη περισσότερο το ρεκόρ του ως ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε εθνικό επίπεδο

Ο 36χρονος με 2 πέναλτι και μία κεφαλιά πέτυχε, μάλιστα το 10ο χατ τρικ του με το εθνόσημο. Κανείς άλλος παίκτης δεν έχει πετύχει περισσότερα χατ- τρικ σε εθνικό επίπεδο.

Συνολικά στην καριέρα του έχει σημειώσει 58 φορές 3 τέρματα σε έναν αγώνα. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κριστιάνο έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο instagram.

«Το χατ τρικ είναι πάντα μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για κάθε παίκτη. Ευτυχώς, έχω ήδη πετύχει μερικά καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Αυτό, χθες στο Αλγκάρβε, αποκτά ιδιαίτερη σημασία επειδή είναι το 10ο με την εθνική και επίσης επειδή επιτεύχθηκε μπροστά στο κοινό μας. Χάρη στους συμπαίκτες μου, χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατό, αλλά και στους φιλάθλους με τη συνεχή υποστήριξή τους! Συνεχίζουμε μαζί και επικεντρωνόμαστε στους στόχους μας».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

O Κριστιάνο οδηγεί την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ

Η εθνική Πορτογαλίας μετράει 16 βαθμούς μετά από 6 αγώνες και βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Σερβία στον όμιλο της. Οι Σέρβοι, όμως, έχουν δώσει έναν αγώνα παραπάνω.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδηγεί από το χεράκι τους Ίβηρες στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ενδεικτικό είναι ότι μετράει 54 γκολ στις τελευταίες 49 αναμετρήσεις του με την εθνική του ομάδα.

Μετά τη νίκη της Πορτογαλίας, ο Κριστιάνο έστειλε ένα ακόμη μήνυμα στους συμπατριώτες τους.

«Μία ακόμη νίκη, ένα ακόμη βήμα προς το στόχο μας, μία ιστορική βραδιά με τα χρώματα μας. Όλα γίνονται ευκολότερα όταν παίζουμε εντός έδρας μπροστά στο κοινό μας που νοιάζεται για εμάς από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Υποσχέθηκα πάντα να ψάχνω για περισσότερα. Είναι στο δικό μου και στο δικό μας DNA. Δε θα τα παρατήσουμε ποτέ και θα παλεύουμε για όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε. Πάμε Πορτογαλία!!!».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version