ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To μεγαλείο της κάθετης του Κρόος φαίνεται σε δύο φωτογραφίες! (pics)
H τρίχα… κάγκελο: Όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στο κορεό της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
O Βινίσιους μόλις έκανε το 2-2 τα… έδειξε στον κόσμο της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
Μπάγερν- Ρεάλ: Μία Τιτανομαχία που τα είχε όλα εκτός από… νικητή! (vids)
Champions League: Μέσα σε λίγα λεπτά η Μπάγερν κάνει την ανατροπή με Σανέ- Κέιν! (vids)
Champions League: Ο Σανέ θα κάνει καιρό να ξεχάσει πως έχασε αυτό το γκολ κόντρα στον Λούνιν! (vid)
Μίκελ Αρτέτα, 2024
Champions League: Μαγική μπαλιά από Κρόος και ιδανικό τελείωμα από Βινίσιους! (vid)
«Πουτ@ν@ Μπαρτσελόνα» τραγούδαγαν μαζί φίλοι της Ρεάλ και της Μπάγερν! (vid)
Το πήρε απόφαση η Μπαρτσελόνα: Το καλοκαίρι πάει για ΜΕΓΑΛΟ κόλπο- γκρόσο!
Η La Liga εξόντωσε την Ατλέτικο με την ποινή της!
Μπάγερν – Ρεάλ: Οι ενδεκάδες του σούπερ ντέρμπι του Μονάχου! (pics)
Λουίς Ενρίκε: «Στην Παρί όλα είναι πίεση»!
Ιστορικός Χάαλαντ, ο πρώτος ποδοσφαιριστής στο «Clash of Clans»! (pic)
Τεν Χαγκ, Γιουνάιτεντ, Πότερ, Άγιαξ: Οι Άγγλοι πήραν το… μπλέντερ και τα ανακάτεψαν όλα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σκόουλς: «Ο Πογκμπά και στα 35 τις ίδιες βλακείες θα κάνει!» (vid)

«Βέλη» προς τον Πολ Πογκμπά έριξε για μια ακόμη φορά ο Πολ Σκόουλς μετά την τραγική εμφάνιση του Γάλλου άσου απέναντι στην Αταλάντα.

Σκόουλς: «Ο Πογκμπά και στα 35 τις ίδιες βλακείες θα κάνει!» (vid)

Το όνομα του Πολ Πογκμπά βρέθηκε σε ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια το περασμένο καλοκαίρι, με τον ίδιο όμως να παραμένει τελικά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, το ξεκίνημα της χρονιάς ήταν ονειρικό για τον Γάλλο άσο. Έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και βοηθούσε την ομάδα του να προχωράει σε νίκες. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η απόδοση των «κόκκινων διαβόλων» δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Όπως ακριβώς και αυτή του 28χρονου άσου που απογοητεύει. Αποκορύφωμα αυτών, η αποβολή του με απευθείας κόκκινη κάρτα στην συντριβή από τη Λίβερπουλ (0-5), μόλις 15 λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Πογκμπά δείχνει να βρίσκεται σ’ ένα πολύ κακό «φεγγάρι», κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Αταλάντα (2-2) για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League. Εκεί ο Γάλλος ήταν απογοητευτικός κι έγινε αλλαγή στο 69′, δίνοντας τη θέση του στον Μάτιτς. Μετά την αναμέτρηση, μιλώντας στο «BT Sport», ο Πολ Σκόουλς έσταξε… φαρμάκι για τον 28χρονο άσο, τονίζοντας πως δεν θα ωριμάσει ποτέ και θα κάνει τις ίδιες χαζομάρες στο γήπεδο ακόμα και στα 35 του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Πογκμπά

«Ο Πογκμπά χρειάζεται κάποιον από πάνω του όλη την ώρα»

Ο παλαίμαχος παίκτης της Γιουνάιτεντ ανέφερε ότι ο Πογκμπά χρειάζεται συνεχώς κάποιον έμπειρο άνθρωπο πάνω από το κεφάλι του. Κι αυτό γιατί το μεγαλύτερο του πρόβλημα είναι ότι χάνει τη συγκέντρωση του. Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα το πέρασμα του Γάλλου από την Γιουβέντους. Εκεί, όπως επισήμανε, έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του ο Πογκμπά γιατί είχε δίπλα του παίκτες με εμπειρία που μπορούσαν να τον συγκρατήσουν. Αυτή δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που ο Σκόουλς τα «χώνει» στον 28χρονο άσο. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως μετά από εκείνη την εμφάνιση δεν θα έπρεπε να ξαναπαίξει στη Γιουνάιτεντ.

«Πόσο χρονών είναι; 28; Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, αλλά είναι από αυτούς που θα είναι ίδιος και στα 35 του. Θα συνεχίσει να κάνει τις ίδιες βλακείες που κάνει και τώρα. Ο Πογκπμπά χρειάζεται κάποιον από πάνω του όλη την ώρα. Κάποιον τον οποίο να σέβεται απολύτως, χρειάζεται έμπειρους ανθρώπους δίπλα του. Το πιο σημαντικό πράγμα για τον Πολ είναι η συγκέντρωση του. Κάποιες φορές μοιάζει εκτός πραγματικότητας.

Αν σκεφτεί κανείς το καλύτερο στάδιο της καριέρας του, αυτό ήταν στη Γιουβέντους. Γι’ αυτό τον αποκτήσαμε. Εκεί, όμως, είχε τεράστια εμπειρία γύρω του. Είχε τον Πίρλο, τον Κιελίνι, τον Μπονούτσι, τον Μπουφόν κι έναν επιθετικό προπονητή (σ.σ τον Αλέγκρι). Ο Πογκμπά θα χρειάζεται αυτήν ακριβώς την μεταχείριση μέχρι να φτάσει 35 χρονών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σκόουλς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ