ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Αντεγέμι πήρε τα… μυαλά του Τσάβι!

Ο Τσάβι έχει εντυπωσιαστεί από τον Καρίμ Αντεγέμι και φέρεται να έχει ζητήσει από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα την απόκτηση του με κάθε τρόπο.

Ο Αντεγέμι πήρε τα… μυαλά του Τσάβι!

Η επιστροφή του Τσάβι, ως προπονητής βέβαια, στην Μπαρτσελόνα είναι γεγονός εδώ και κάποιες ημέρες. Ο Ισπανός ανέλαβε επισήμως τους «μπλαουγκράνα» σε μια αρκετά δύσκολη συγκυρία. Κι αυτό γιατί οι οικονομικές συνθήκες της ομάδας είναι σε τραγική κατάσταση, όπως και η αγωνιστική της εικόνα εδώ και λίγο καιρό. Γι’ αυτό, άλλωστε, δρομολογήθηκε και η απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν. Ο 41χρονος άσος γύρισε μετά από μια εξαετία στην Αλ Σαντ του Κατάρα, όπου από το 2019 είχε λάβει το χρίσμα του προπονητή. Σκοπός του να επαναφέρει την ομάδα της καρδιάς του στην κορυφή. Κάτι που ξεκαθάρισε και στις πρώτες του δηλώσεις.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, το έργο του Τσάβι μόνο εύκολο δεν είναι. Τη δεδομένη η χρονική στιγμή η Μπαρτσελόνα έχει ουκ ολίγα αγωνιστικά θέματα. Αυτά θα κληθεί να διορθώσει αρχικά ο Ισπανός και στη συνέχεια να δει την μεταγραφική ενίσχυση που μπορεί να γίνει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως οι Καταλανοί μπορούν να του διαθέσουν μόνο λίγα χρήματα για μεταγραφές. Πάντως, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ένας παίκτης έχει πάρει τα… μυαλά του 41χρονου τεχνικού. Αυτός είναι ο Καρίμ Αντεγέμι της Σάλτσμπουργκ, την απόκτηση του οποίου ζήτησε με κάθε τρόπο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Τσάβι θέλει, ο Αντεγέμι «ψήνεται», αλλά η Μπαρτσελόνα… ζορίζεται

Ο 19χρονος επιθετικός έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις στην Αυστρία, μετρώντας ήδη 15 γκολ σε 22 παιχνίδια με τους «ταύρους». Γι’ αυτό, μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει οι συγκρίσεις με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, που επίσης είχε κάνει το πρώτο «μπαμ» της καριέρας στην Σάλτσμπουργκ. Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα με εντολή Τσάβι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη εδώ και λίγες εβδομάδες. Σύμμαχος της στην όλη προσπάθεια ο μάνατζερ του Γερμανού άσου, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον ισπανικό σύλλογο.

Ωστόσο, οι δυσκολίες στην περίπτωση του Αντεγέμι είναι αρκετές. Βλέπετε, η Μπαρτσελόνα δεν «παίζει» σε καμία περίπτωση μόνη της για την απόκτηση του. Ίσα ίσα που ο νεαρός άσος έχει «μνηστήρες» σχεδόν όλες τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Όπως τονίζει ο Πλέτενμπεργκ, πριν λίγες εβδομάδες οι εκπρόσωποι του ταξίδεψαν στην Ισπανία. Εκεί μίλησαν μεν με ανθρώπους των «μπλαουγκράνα», αλλά το ίδιο έκαναν και με τη Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Παράλληλα, ο ίδιος βρίσκεται στα «μπλοκάκια» και των Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ από την πατρίδα του. Τέλος, βέβαια, πρέπει να φανεί και το οικονομικό κόστος που μπορεί να έχει αυτή η προσθήκη, δεδομένων των δυσκολιών των Καταλανών στον οικονομικό τομέα. Οπότε, όσο κι αν ο νεαρός άσος έχει… ξετρελάνει τον Τσάβι, οι δυσκολίες είναι πολλές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ