ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Άλβες: «Νιώθω σαν σούπερ ήρωας με τη φανέλα της Μπάρτσα»

Ο Ντάνι Άλβες έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τις ιατρικές του εξετάσεις και τόνισε πως είναι ακόμη σοκαρισμένος με την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Άλβες: «Νιώθω σαν σούπερ ήρωας με τη φανέλα της Μπάρτσα»

Παρότι βρίσκεται αισίως στα 38 του χρόνια, ο Ντάνι Άλβες παραμένει ακμαίος. Η ψυχή του το «λέει» ακόμη και γι’ αυτό δεν έχει τερματίσει την καριέρα του, όπως οι περισσότεροι θα είχαν κάνει στην ηλικία του. Ειδικά όταν πρόκειται για την καριέρα ενός παίκτη με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία, 43 τον αριθμό. Ο Βραζιλιάνος μπακ πριν δύο μήνες αποχώρησε από τη Σάο Πάουλο και αναζητούσε την επόμενη ομάδα του. Τότε ήταν που είχε κάνει γνωστή την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Εκεί όπου πέρασε τα οκτώ καλύτερα χρόνια (2008-16) της καριέρας του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αρχικά, όμως η ισπανική ομάδα δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία στο ενδεχόμενο αυτό. Ωστόσο, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «μπλαουγκράνα» από τον Τσάβι άλλαξε τα πράγματα και ο Άλβες επέστρεψε και επισήμως την Παρασκευή (12/11). Το πρωί της Δευτέρας (15/11) ο Βραζιλιάνος μπακ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του. Εκεί ο έμπειρος αμυντικός δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, τονίζοντας πως νιώθει σαν σούπερ ήρωας κάθε φορά που φοράει τη φανέλα των Καταλανών.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Άλβες: «Να κάνουμε την Μπαρτσελόνα ξανά την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Παράλληλα, ο Άλβες αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να επιστρέψει. Κι αυτό γιατί είναι προνόμιο για τον ίδιο να δουλεύει με ανθρώπους που τον γνωρίζουν και τους γνωρίζει καλά. Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος μπακ τόνισε πως μοναδικός του στόχος είναι να επαναφέρει την Μπαρτσελόνα στην κορυφή, χαρακτηρίζοντας το ως μια μεγάλη πρόκληση, που τον εξιτάρει και θέλει να πετύχει.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένος γιατί προσπαθούσα να γυρίσω πίσω εδώ και αρκετό καιρό. Είναι προνόμιο το να δουλέψω με ανθρώπους που γνωρίζουν ποιος είμαι. Θέλω να προσπαθήσω να βοηθήσω την Μπαρτσελόνα που όλοι αγαπάμε. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία ανανέωσης τώρα, αλλά πρέπει να την επιταχύνουμε. Δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος σε αυτή την ομάδα και πλέον είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ανέβουμε ξανά.

Πρέπει ο καθένας να πάρει στα σοβαρά την φράση “τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα”. Σε όλη μου την καριέρα δούλεψα για να επιστρέψω εδώ. Τώρα θέλω να βοηθήσω την Μπαρτσελόνα να ανέβει ξανά. Να γίνει η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, όπως πάντοτε ήταν. Τώρα έχω μπροστά μου μια μεγάλη πρόκληση, από αυτές που με συναρπάζουν περισσότερο. Να παλέψω, να υπερασπιστώ αυτή τη φανέλα. Υπάρχουν δύο φανέλες που όταν τις φοράω νιώθω σαν σούπερ ήρωας. Η μια είναι της Μπαρτσελόνα και η άλλη της εθνικής Βραζιλίας»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ