ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ο Ντένις το… κεντρί, η Τσέλσι το μέλι (vid)

H Τσέλσι απόψε δε θάμπωσε με την εμφάνισή της στο Βίκαρατζ Ρόουντ όμως έκανε τη δουλειά. Νίκη (2-1) επί της Γουότφορντ και συνεχίζει να βρίσκεται στη κορυφή.

Ο Ντένις το… κεντρί, η Τσέλσι το μέλι (vid)

O Ντένις σκόραρε και απέναντι στην Τσέλσι. Η Γουότφορντ προβλημάτισε τους Λονδρέζους για 72 λεπτά όμως τελικά βρήκαν τη λύση για να δραπετεύσουν με τη νίκη από το Βίραρειτζ Ρόουντ. Με τον Ζιγιές οι «μπλε» πήραν το τρίποντο και συνέχισαν μόνοι πρώτοι το ταξίδι τους στην Premier League.

Το ματς

Βράδυ Τετάρτης και η Premier League σε δράση. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Τσέλσι αναμετρήθηκε με την αναγεννημένη Γουότφορντ του Κλαούντιο Ρανιέρι. Οι Λονδρέζοι ήθελαν να αποφύγουν τη γκέλα και να πανηγυρίσουν άλλη μία νίκη. Άλλο ένα τρίποντο που θα του έφερνε ένα βήμα πιο κοντά στον φετινό στόχο. Την κατάκτηση της Premier League. Απέναντί τους όμως βρίσκονταν απόψε οι μαχητικές «Μέλισσες», μια ομάδα που τελευταία έχει κάνει αρκετές ζημιές.

Σκοπός της να συνεχίσει ανάλογα και απόψε. Το έδειξε από το πρώτο λεπτό με πίεση ψηλά, πρέσινγκ που έσπασε… κόκκαλα και βασάνιζε τους φιλοξενούμενους. Τα πάντα ωστόσο πάγωσαν λίγο μετά τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα. Ένας οπαδός της Γουότφοντ έπαθε καρδιακή προσβολή. Αμέσως ο Αθπιλικουέτα τον είδε και φώναξε το ιατρικό τιμ της Τσέλσι. Το παιχνίδι διακόπηκε για μισή και πλέον ώρα μέχρι να βεβαιωθούν άπαντες πως η κατάσταση της υγείας του φίλου των γηπεδούχων ήταν σταθερή. Για να κρατηθεί μάλιστα στη ζωή χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί απινιδoτής.

Μετά από διακοπή 35 λεπτών το παιχνίδι συνεχίστηκε. Στο 29′ μάλιστα η Τσέλσι κατάφερε να αφήσει πίσω της το συμβάν και να βρει πρώτη τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Δράστης για την ομάδα του Τόμας Τούχελ ο Μέισον Μάουντ. Ο Βρετανός έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από πάσα του Χάβερτζ. Με όμορφο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Η χαρά των Λονδρέζων όμως δεν κράτησε για πολύ ώρα. Στο 43′ και λίγο πριν την ανάπαυλα, ο εξαιρετικός Ντένις πλήγωσε – και – τους «μπλε». Ο ταλαντούχος άσσος πάτησε την αντίπαλη περιοχή και με όμορφο τρόπο νίκησε τον Μεντί κάνοντας το 1-1.

Πάλεψε η Γουότφορντ όμως η Τσέλσι τη λύγισε με Ζίγιες

Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε ο χρόνος η Τσέλσι ανέβαζε τη πίεση της. Η ομάδα του Τούχελ ήθελε να βρει το γκολ που θα της έδινε ξανά το προβάδισμα και την ηρεμία. Ο Γερμανός προπονητής όσο περνούσε ο χρόνος έριχνε στον αγωνιστικό χώρο φρέσκα πρόσωπα. Ένα από αυτά, ο Χακίμ Ζιγιές ήταν ο άνθρωπος που έδωσε η λύση. Ο Μαροκινός ολοκλήρωσε με όμορφο τρόπο μια έξοχη ομαδική προσπάθεια και στο72′ έκανε το 2-1. H συνέχεια και μέχρι το τελικό σφύριγμα βρήκε τους Λονδρέζους να σπαταλούν αρκετές ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ. Αυτό τελικά δεν ήρθε όμως ούτε και… πληρώθηκε από τους αντιπάλους τους. Τελικό αποτέλεσμα νίκη της Τσέλσι με 2-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ