Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χρυσή Μπάλα: Οι επιλογές του Πορτογάλου δημοσιογράφου δε θα αρέσουν στον Κριστιάνο
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χρυσή Μπάλα: Οι επιλογές του Πορτογάλου δημοσιογράφου δε θα αρέσουν στον Κριστιάνο

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν πήρε ούτε μία ψήφο από τον Πορτογάλο δημοσιογράφο που ψήφισε στη Χρυσή Μπάλα.

04.12.2021 | 13:09

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψηφίστηκε ο 6ος καλύτερος παίκτης για το 2021 στα βραβεία του France Football. Για πρώτη φορά από το 2010, ο Κριστιάνο δεν ψηφίστηκε στην τριάδα της Χρυσής Μπάλας. Την ψηφοφορία πραγματοποίησαν δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο. Ειδικότερα, το γαλλικό περιοδικό France Football συνεργάζεται με 1 δημοσιογράφο από κάθε χώρα ο οποίος επιλέγει τους 5 καλύτερους ποδοσφαιριστές κατά τη γνώμη του για την χρονιά που πέρασε.

Οι δημοσιογράφοι ψηφίζουν με κριτήρια τα ατομικά επιτεύγματα και τους τίτλους κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και την κλάση του παίκτη αλλά και τη συνολική καριέρα.

Ο Ρονάλντο έλαβε 178 πόντους και έμεινε πίσω από τους Καντέ, Μπενζεμά, Ζορζίνιο, Λεβαντόφσκι και Μέσι. Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν οι ψήφοι των δημοσιογράφων από κάθε χώρα. Ενδιαφέρον έχουν οι επιλογές του συμπατριώτη του Κριστιάνο.

Ειδικότερα, ο Γιόακιμ Ρίτα της Sic Noticias δεν συμπεριέλαβε καθόλου τον 36χρονο ποδοσφαιριστή στις επιλογές του. Αντιθέτως, ψήφισε στην πρώτη του πεντάδα τους εξής:

    1. Καντέ
    2. Λεβαντόφσκι
    3. Μπαπε
    4. Ζορζίνιο
    5. Σαλάχ

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Αργεντίνος δημοσιογράφος στήριξε Μέσι

Σε αντίθεση με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο, ο Αργεντίνος στήριξε τον συμπατριώτη του Λιονέλ Μέσι, τοποθετώντας τον στην κορυφή της λίστας. Μπενζεμά και Κριστινο συμπλήρωναν την τριάδα του.

Από εκεί και πέρα ο δικό μας, Μάνος Σταραμόπουλος, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Μέσι. Ακολούθησαν οι Ζορζίνιο, Καντέ, Κριστιάνο και Μπενζεμά.

Τέλος, ο Πολωνός δημοσιογράφος έδωσε την κορυφαία του ψήφο στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να του δώσει Χρυσή Μπάλα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version