Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κασάνο: «Ο Κριστιάνο μου ζήτησε σε μήνυμα να τον σέβομαι περισσότερο»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κασάνο: «Ο Κριστιάνο μου ζήτησε σε μήνυμα να τον σέβομαι περισσότερο»

Στην αποκάλυψη πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο του έστειλε μήνυμα στο κινητό, ζητώντας του να τον σέβεται περισσότερο για όσα έχει πετύχει στην καριέρα του, προχώρησε ο Αντόνιο Κασάνο.

05.12.2021 | 13:15

Το καλοκαίρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δρομολόγησε την μεγάλη επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 12 χρόνια. Το 2009 είχε αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους» για να βρεθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας την ομάδα πανίσχυρη και στην κορυφή. Με την επιστροφή του, όμως αυτό έχει αλλάξει, αφού η ομάδα του Μάντσεστερ απέχει από τον τίτλο της Premier League οκτώ ολόκληρα χρόνια, από τη σεζόν 2012/13. Κι απ’ ό,τι φαίνεται θα γίνουν εννιά στο τέλος της σεζόν. Όχι πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν προσπαθεί να το αλλάξει αυτό, κάθε άλλο μάλιστα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Κριστιάνο μετράει 12 γκολ σε 17 παιχνίδια φέτος και παλεύει με κάθε τρόπο να οδηγήσει τη Γιουνάιτεντ σε νίκες. Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει σε κάθε περίπτωση και ο Πορτογάλος δέχεται και εκείνος δριμεία κριτική. Ο Αντόνιο Κασάνο, πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής της Ρόμα και της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κρύψει ποτέ το ότι δεν… πολυπάει τον 36χρονο απ’ όταν ήταν στη Γιουβέντους ακόμα και συνεχίζει να τον κριτικάρει. Άλλωστε, πριν από κάποιους μήνες τον είχε αφήσει εκτός του top-5 των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία για εκείνον. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στην διαδικτυακή εκπομπή του Κριστιάν Βιέρι «Bobo TV», ο Πορτογάλος του έστειλε μήνυμα πριν λίγο καιρό και του ζήτησε να τον σέβεται περισσότερο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Κασάνο: «Κριστιάνο πάρε παράδειγμα από τον Μέσι»

Ο Κασάνο ανέφερε ότι ο Κριστιάνο απαίτησε περισσότερο σεβασμό, τονίζοντας στον Ιταλό πως έχει πετύχει πάνω από 750 γκολ στην καριέρα του, ενώ εκείνος έμεινε στα 150. Παράλληλα, αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο ο Πορτογάλος βρήκε το τηλέφωνο του. Τέλος, όμως, επισήμανε ότι δεν φοβάται να πει την αλήθεια και να ασκήσει κριτική σε οποιονδήποτε και έφερε ως παράδειγμα στον Κριστιάνο τον Λιονέλ Μέσι, που παραμένει ήρεμος.

«Ο Ρονάλντο μού έγραψε ένα μήνυμα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μου έγραψε και μου είπε να τον σέβομαι περισσότερο για όσα κατέκτησε, όσα γκολ έβαλε. Εγώ δεν φοβάμαι να πω την αλήθεια για κανέναν. Τα βάζω με όλους αν χρειαστεί, από τον Πάπα ως τον τελευταίο άνθρωπο πάνω στη γη. Τηλεφώνησα στον Μπουφόν για να τον ρωτήσω πώς βρήκε τον αριθμό μου ο Ρονάλντο. Μου είπε ότι αυτός το είχε αφήσει στο γραφείο Τύπου, από όπου το πήρε ο Κριστιάνο.

Πήρε το τηλέφωνό μου και μου έγραψε μήνυμα για να μου πει ότι αυτός έβαλε 750 γκολ και εγώ μόνο 150. Εγώ λέω το εξής: Αγαπητέ Κριστιάνο, τα έχεις όλα, ζεις ήρεμος. Πάρε παράδειγμα από τον Μέσι που αδιαφορεί για όλους. Αυτό πρέπει να κάνεις αντί να στέλνεις μήνυμα σε μένα. Ο Τζίτζι και ο Κιελίνι ξέρουν πολύ καλά πόσο με εκνεύρισε ο Ρονάλντο. Μα πώς κατάντησες έτσι; Τι προβλήματα έχεις;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κασάνο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version