Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ο Ντεμπελέ έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Τσέλσι»
Τσέλσι

«Ο Ντεμπελέ έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Τσέλσι»

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον Ντεμπελέ να παραμείνει στο Καμπ Νου και μετά το καλοκαίρι όμως ο Γάλλος φαίνεται να έχει αλλού το μυαλό του.

07.12.2021 | 14:40

Η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να πιστεύει όσο καμία άλλη τον Ουσμάνε Ντεμπελέ. Ο Γάλλος επιθετικός όλα αυτά τα χρόνια παρουσία τους στη Βαρκελώνη έχει δείξει ελάχιστα πράγματα αναλογικά πάντα με το ταλέντο του και τα χρήματα που κόστισε για να αποκτηθεί από τους Καταλανούς. Έχουν περάσει αρκετοί προπονητές όμως ουδείς έχει καταφέρει να κερδίσει τον 24χρονο εξτρέμ.

Ο Τσάβι πιστεύει πως μπορεί να πάρει τα θετικά στοιχεία του Ντεμπελέ και να εκτοξεύσει τη γραμμή κρούσης της Μπαρτσελόνα. Γι’ αυτό τον λόγο και οι «μπλαουγκράνα» μέσω του προέδρου τους, Ζοάν Λαπόρτα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να πείσουν τον ταλαντούχο επιθετικό να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής οι συζητήσεις για το… παραπάνω παραμένουν άκαρπες.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η καθυστέρηση αυτή προκαλεί εκνευρισμό στις τάξεις των Καταλανών αλλά και σκέψεις για παιχνίδι του Γάλλου πίσω από την πλάτη τους. Αυτό βλέπει τουλάχιστον το ισπανικό ΜΜΕ El Chiringuito το οποίο αναφέρει πως ο Ντεμπελέ συζητάει υπογείως με άλλους συλλόγους. Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ των Ισπανών αποκαλύπτει πως ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνάψει συμφωνία με την Τσέλσι του Τόμας Τούχελ.

Ο Ντεμπελέ αγνοεί την Μπαρτσελόνα γιατί συζητάει με την Τσέλσι

Ο Γερμανός προπονητής των Λονδρέζων θέλει πολύ να ξανασυνεργαστεί με τον 24χρονο. Οι δυο τους βρέθηκαν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ πριν ο Ντεμπελέ αφήσει τη Γερμανία για χάρη της Μπαρτσελόνα. Τώρα οι συνθήκες δεν αποκλείεται να τους φέρουν πάλι κοντά. Η Τσέλσι και πολύ περισσότερο ο ιδιοκτήτης της, Ρομάν Αμπράμοβιτς εδώ και έναν χρόνο λέει ναι σε ό,τι του ζητήσει ο Τόμας Τούχελ. Και πως να κάνει αλλιώς όταν ο Γερμανός μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο έχει εκτοξεύσει την λονδρέζικη ομάδα. Οι Ισπανοί αναφέρουν πως η τελευταία – χρονικά – επιθυμία του Γερμανού προπονητή είναι ο Ντεμπελέ. Μήπως και ο Γάλλος να θέλει περισσότερο Τσέλσι παρά Μπαρτσελόνα;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version