Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκαλεί την Μπάγερν ο Ντεπάι: «Πάμε στο Μόναχο για να πάρουμε εκδίκηση»
Μπαρτσελόνα

Προκαλεί την Μπάγερν ο Ντεπάι: «Πάμε στο Μόναχο για να πάρουμε εκδίκηση»

Τη νίκη πάση θυσία θέλει η Μπαρτσελόνα στο εκτός έδρας ματς με την Μπάγερν Μονάχου για πολλούς λόγους, σύμφωνα με τον Μέμφις Ντεπάι.

07.12.2021 | 10:28

Η Μπαρτσελόνα δεν περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις της φέτος. Ο Μέμφις Ντεπάι το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολλανδός εξτρέμ συμφώνησε με τους Καταλανούς για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ενδεχομένως να περίμενε κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Αλλά η πραγματικότητα είναι… σκληρή. Ο έμπειρος επιθετικός μαζί με τους συμπαίκτες του δεν έχουν άλλη επιλογή. Νίκη και μόνο νίκη στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Όχι μόνο για λόγους γοήτρου. Αλλά και για πιο πρακτικούς. Μιας και αν δεν έρθει αυτό το αποτέλεσμα τότε οι Ισπανοί δεν θα βρίσκονται στην επόμενη φάση του θεσμού. Κάτι που έχει να συμβεί εδώ και πολλά χρόνια! Ωστόσο, για τον ίδιο τον Ντεπάι υπάρχει και ακόμη ένα λόγος. Ακόμη ένα κίνητρο. Η εκδίκηση!

«Πάμε στο Μόναχο για να πάρουμε τη νίκη. Πάμε στο Μόναχο για να πάρουμε εκδίκηση από την Μπάγερν», ήταν τα λόγια του πρώην άσου της Λιόν!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αν δεν ήταν και ο Ντεπάι!

Τα πράγματα για την Μπαρτσελόνα φέτος δεν είναι τόσο καλά όσο άλλες και άλλες χρονιές. Ο Μέμφις Ντεπάι ήταν από εκείνους που ξεχώριζαν με τις εμφανίσεις τους. Ο Ολλανδός εξτρέμ έχει δείξει με πράξεις και όχι με λόγια ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κεφάλαιο τόσο τώρα όσο και στο μέλλον για τον σύλλογο.

Παρόλα αυτά και εκείνος βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Δεν είναι τόσο παραγωγικός όσο ήταν. Για να δούμε αν στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου θα καταφέρει να ανάψει τη… φλόγα της αντεπίθεσης και εκείνη της εκδίκησης.

Δεν είναι μόνο αυτός. Το παιχνίδι απέναντι στους πρωταθλητές Γερμανίας σημαίνει πολλά. Και για τον Ντεπάι, αλλά και για κάθε άλλον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα. Οπότε τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα πάνω τους!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version