ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Έβγαζε καπνούς ο Τούχελ μετά την απώλεια της πρωτιάς (vid)

Πολύ δυσαρεστημένος με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι παίκτες του το προβάδισμα κόντρα στην Ζενίτ ήταν ο κόουτς της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ.

Έβγαζε καπνούς ο Τούχελ μετά την απώλεια της πρωτιάς (vid)

Την πρώτη θέση του ομίλου έχασε μέσα από τα χέρια της, η ομάδα του Τόμας Τούχελ στην τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Κόντρα στη Ζενίτ, η Τσέλσι αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3. Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με τη νίκη της Γιουβέντους με 1-0 επί της Μάλμε χάρισε την πρωτιά στη «μεγάλη κυρία».

Οι «μπλε» βρέθηκαν να κερδίζουν με 3-2 στο 84ο λεπτό ενώ προηγουμένως βρίσκονταν πίσω στο σκορ. Ωστόσο, δεν διαχειρίστηκαν καλά το προβάδισμά τους, με αποτέλεσμα να ισοφαριστούν από τη Ζενίτ σε 3-3 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα, ο Τόμας Τούχελ έβραζε με την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του. Θυμίζουμε ότι είναι το 2ο συνεχόμενο ματς, στο οποίο η Τσέλσι χάνει το προβάδισμά της. Το ίδιο είχε συμβεί και με τη Γουέστ Χαμ. Ο Γερμανός τεχνικός εξήγησε τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του για να μη συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο.

«Η ανάλυσή μου είναι πολύ σαφής: η συμπεριφορά μας αλλάζει όταν έχουμε προβάδισμα και αυτό είναι κάτι που δεν κάναμε ποτέ και δεν πρέπει ποτέ να κάνουμε. Πρέπει να παίξεις μέσα από τον πόνο – τον σωματικό πόνο – και πρέπει να ανεβάσεις το επίπεδο συγκέντρωσης και πρέπει να ξεπεράσεις τις αντιξοότητες. Αν αλλάξεις τη συμπεριφορά σου λόγω του σκορ, επιτρέπεις την πιθανότητα να τιμωρηθείς. Και είναι πολύ εύκολο. Χρειαζόμαστε υψηλότερο επίπεδο στα σπριντ, υψηλότερο επίπεδο τρεξίματος, υψηλότερο επίπεδο έντασης και συγκέντρωσης. Είναι τόσο εύκολο όσο και τα βασικά. Πρέπει να κάνουμε τα βασικά σε υψηλότερο επίπεδο ενώ έχουμε το προβάδισμα».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Τούχελ τα «έβαλε» με δημοσιογράφο

Τα νεύρα του Γερμανού τεχνικού ήταν τεταμένα μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Έτσι, νευρίασε με ερώτηση δημοσιογράφου, ο οποίος υπονόησε ότι οι παίκτες του δεν ακούν τις οδηγίες του.

«Δεν θα το πάρω προσωπικά ότι κρίνεις ότι οι παίκτες μου δεν με ακούνε, κάτι που δεν το βρίσκω τόσο ωραίο, αλλά το αφήνω σε εσένα και τη γνώμη σου. Πιστεύω ότι είχαμε ένα καλό πρώτο 15λεπτο αλλά μετά σταματήσαμε να κάνουμε τα πράγματα που κάναμε στα πρώτα 15 λεπτά. Ξεχνούσαμε γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Λόγω του επιπέδου συγκέντρωσης, του επιπέδου φυσικής επένδυσης, το οποίο ήταν αρκετά υψηλό για να είμαστε η καλύτερη ομάδα. Μόλις αυτό πέφτει 5-10%, κάτι πουσυνέβη – μόλις αρχίζουμε να διαχειριζόμαστε αποτελέσματα και αλλάζουμε συμπεριφορά, τιμωρούμαστε. Μας συνέβη στη Γουέστ Χαμ και συνέβη ξανά σήμερα» είπε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ