Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κρόος: «Η Ρεάλ ζει για μεγάλα παιχνίδια – Θα περάσουμε την Παρί»
Ρεάλ Μαδρίτης

Κρόος: «Η Ρεάλ ζει για μεγάλα παιχνίδια – Θα περάσουμε την Παρί»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθεί με την Παρί Σεν Ζερμέν στην επόμενη φάση του Champions League. O Τόνι Κρόος ζει και αναπνέει για την συνάντηση με τον Λιονέλ Μέσι.

14.12.2021 | 14:39

Αισιόδοξος πως η ομάδα του θα περάσει το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάστηκε ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος. Ο Γερμανός αστέρας σε βίντεο που ο ίδιος ανέβασε στο προσωπικό του Instagram τόνισε πως η «Βασίλισσα» ζει και αναπνέει για τέτοιες προκλήσεις. Η κληρωτίδα, στη δεύτερη στροφή της έφερε στο δρόμο των Μαδριλένων την ομάδα του Λιονέλ Μέσι.

Ο έμπειρος χαφ τόνισε πως η Ρεάλ εμφανίζεται έτοιμη για αυτή τη μεγάλη μάχη. Άπαντες ξέρουν πως η Παρί Σεν Ζερμέν στη καλή της μέρα μπορεί να κερδίσει τους πάντες. Παρόλα αυτά ο Κρόος δε δείχνει να τρομάζει από τη λάμψη των Παριζιάνων. Αντίθετα περιμένει πως και πως αυτές τις μάχες. Να βρει απέναντί του παίκτες όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Κιλιάν Μπαπέ.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

«Έχουμε έναν πολύ ενδιαφέρον αντίπαλο μπροστά μας στον επόμενο γύρο του Champions League. Νομίζω πως η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να μας τύχει σε σχέση με τους υπόλοιπους πέντε. Αναζητάμε τέτοια παιχνίδια με τόσο υψηλή ποιότητα. Είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση. Είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας θα περάσουμε στην επόμενη φάση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός.

Ο Κρόος πιστεύει στην πρόκριση της Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν παρουσιάζει μια αξιοπρόσεκτη σταθερότητα στο παιχνίδι της. Στην Ισπανία η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει καταφέρει να βάλει από νωρίς τις βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη πέρασε ως πρώτη από τον όμιλό της επικρατώντας δις της Ίντερ. Τώρα στόχος της να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Σίγουρα το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν είναι μεγάλο όμως σαφέστατα δεν μπορεί να τρομάζει τη φανέλα της Ρεάλ. Ο Τόνι Κρόος μαζί με τους συμπαίκτες του έχουν την εμπειρία να κουμαντάρουν τις προσωπικότητες των Παριζιάνων. Όλα αυτά βέβαια θα τα δούμε και στην πράξη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version