ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

«Τρολάρει» τον Ικάρντι ο CEO της Ίντερ!

Ο γενικός διευθυντής της Ίντερ, Τσουζέπε Μαρότα, προέβη σε μια δήλωση για τον Μάουρο που περιέχει πολλά ερωτηματικά και μπόλικη δόση τρολ.

«Τρολάρει» τον Ικάρντι ο CEO της Ίντερ!

Διάθεση για κουβέντα και πειράγματα είχε ο CEO της Ίντερ. Ο Τσουζέπε Μαρότα αρέσκεται στο να κάνει δηλώσεις με υπονοούμενα καμιά φορά. Αυτή τη φορά επέλεξε τον Μάουρο Ικάρντι για να κάνει αναφορά. Ο παράγοντας των «νερατζούρι» μίλησε σε ιταλικό μέσο ενημέρωσης λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θα καλωσόριζε την επιστροφή του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Μέχρι στιγμής ο Ικάρντι έχει ακουστεί πως έχει πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους. Μια Γιουβέντους η οποία δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά σε γενικές γραμμές στη Serie A. Κι είναι αλήθεια πως θα ήθελε έναν ακόμα επιθετικό πλην του Αλβάρο Μοράτα. Με τους Κουλουσέφσκι και Κιν, δεν «τραβάει» η δουλειά για τους «μπιανκονέρι», όπως έχουν δείξει τα αποτελέσματα.

Η προοπτική του Μάουρο Ικάρντι υπάρχει για τη Γιουβέντους. Και ο Μαρότα θέλει να δείχνει ικανοποιημένος με αυτό. Μια άλλη αλήθεια είναι πως ο Αργεντίνος φορ της Παρί δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Είναι αναπληρωματικός, με την τριάδα Μέσι-Νεϊμάρ-Μπαπέ να κυριαρχεί. Μέχρι κι ο Ντι Μαρία μπορεί να χωρέσει στην ενδεκάδα. Ακόμα και να αντικαταστήσει κάποιον από τους τρεις σούπερ αστέρες των Παριζιάνων.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι δηλώσεις του CEO της Ίντερ:

«Αυτή τη στιγμή, η Serie A δεν είναι το El Dorado που ήταν τη δεκαετία του 1990, επομένως είναι περισσότερο ένα μεταβατικό πρωτάθλημα όπου βλέπουμε συχνά ποιοτικούς παίκτες να προχωρούν.», είπε αρχικά ο Μαρότα στο πρόγραμμα RAI Sport 90 Minuto.

«Έχοντας αυτό κατά νου, είναι φυσιολογικό να καλωσορίζουμε την επιστροφή σημαντικών παικτών στη Serie A. Σε κάθε περίπτωση, δεν εναπόκειται σε εμένα να σχολιάσω τον Ικάρντι, καθώς δεν είναι πλέον ένας από τους παίκτες μας. Εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους επιθετικούς μας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι ποιοτικοί παίκτες είναι ευπρόσδεκτοι πίσω στην Ιταλία και όλο το ιταλικό ποδόσφαιρο θα ωφεληθεί από αυτό».

Αναμφίβολα, αφού δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ίντερ ο Ικάρντι, τον Μαρότα δεν τον ενδιαφέρει πού θα καταλήξει. Αν δούμε μέσα από τις λέξεις, θα διαπιστώσουμε ότι κατά βάθος θέλει τον Ικάρντι στη Γιουβέντους επειδή δεν θεωρεί πως θα την ανεβάσει επίπεδο…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ