Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έχει ήδη βρει τον αντι-Μανωλά η Νάπολι!
Νάπολι

Έχει ήδη βρει τον αντι-Μανωλά η Νάπολι!

Η Νάπολι θα κινηθεί άμεσα για να φέρει τον διάδοχο του Κώστα Μανωλά και... όλα δείχνουν πως θα είναι ο Ατίγια Ζάλαϊ!

21.12.2021 | 00:42

Πριν από μερικές μέρες ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η αποχώρηση του Κώστα Μανωλά από την Νάπολι. Ο Έλληνας στόπερ επέστρεψε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό και πλέον οι Ναπολιτάνοι πρέπει να στραφούν στην απόκτηση εντός κεντρικού αμυντικού…

Φυσικά ο έμπειρος άσος δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Σπαλέτι και αυτό δίνει ένα κάποιο χρονικό περιθώριο στην Νάπολι προκειμένου να κάνει την μεταγραφή ενός στόπερ.

Οι παρτενοπέι όμως έχουν ήδη βρει τον διάδοχο του Μανωλά και τον Ιανουάριο θα γίνει κρούση για την απόκτηση του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Ιταλία, το μεγάλο… στοίχημα της Νάπολι είναι ο Ούγγρος στόπερ της Φενέρμπαχττσε, Ατίγια Ζάλαϊ!

Ο 23χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο με την Φενέρ μέχρι και το 2025, αλλά θέλει να δοκιμάσει τις τύχες του στο υψηλότερο επίπεδο. Η Νάπολι είναι πρόθυμη να δώσει ένα γενναίο ποσό στους Τούρκους για να φέρει στην Ιταλία τον Ούγγρο στόπερ, όμως δεν παίζει μόνη της!

Συγκεκριμένα, η Τσέλσι που ψάχνει τον αντί-Ρούντιγκερ, έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον για τον Ζάλαϊ! Μένει να δούμε ποια θα είναι και η απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Η Νάπολι θέλει να κάνει από τον Γενάρη δικό της τον Ούγγρο…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version