Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βρήκε ηγέτη η Μπαρτσελόνα – Όλα τα “λεφτά” στον Μάτα
Μπαρτσελόνα

Βρήκε ηγέτη η Μπαρτσελόνα – Όλα τα “λεφτά” στον Μάτα

Ο Τσάβι θέλει να φέρει σαν τρελός τον Χουάν Μάτα στην Μπαρτσελόνα, αλλά η διοίκηση των Καταλανών τον θέλει μόνο ως... ελέυθερο!

21.12.2021 | 00:11

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει την μεταγραφική της λίστα ενόψει του Ιανουαρίου. Ο Τσάβι έχει ζητήσει την απόκτηση έμπειρων ποδοσφαιριστών και δεδομένο είναι πως θα γίνει κίνηση για αρκετούς… βετεράνους που μένουν ελεύθεροι!

Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται πολύ ψηλά στην λίστα των Μπλαουγκράνα είναι και ο Χουάν Μάτα! Ο Ισπανός μέσος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ράγκνικ και το συμβόλαιο του με τους Άγγλους λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Η Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να του κάνει πρόταση για… επέκταση του συμβολαίου και η έξοδος είναι μονόδρομος. Αυτό το γνωρίζουν στην Μπαρτσελόνα και είναι πεπεισμένοι πως ο έμπειρος άσος θα ταξιδέψει στην Βαρκελώνη!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Από την άλλη, όπως αναφέρουν Μέσα από την Ισπανία, οι Καταλανοί θέλουν να αποκτήσουν τον Μάτα ως ελεύθερο και δεν είναι πρόθυμοι να δώσουν ούτε ευρώ στην Μάντσεστερ για έναν παίκτη ο οποίος δεν υπολογίζεται!

Ο 33χρονος αμείβεται με 130.000 λίρες ανά εβδομάδα και είναι από τα πλέον… πλουσιοπάροχα συμβόλαιο των κόκκινων διαβόλων! Θα δεχτεί η Γιουνάιτεντ να τον αφήσει ελεύθερο ή θα ζητήσει κάποιο αντάλλαγμα από την Μπαρτσελόνα;

Οι Ισπανοί θεωρούν πως ο Μάτα από την πλευρά του θα πιέσει για να πάρει μεταγραφή και άμεσα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version