Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιμένει ισπανικά ο Τσάβι – Μετά τον Τόρες κοιτάει τον αντί Άλμπα
Μπαρτσελόνα

Επιμένει ισπανικά ο Τσάβι – Μετά τον Τόρες κοιτάει τον αντί Άλμπα

Ο Τσάβι δε σταματά να σκανάρει στόχους για την Μπαρτσελόνα. Ο Καταλανός τεχνικός κοιτάει παίκτες όχι μόνο για το σήμερα αλλά και για το αύριο της ομάδας του.

27.12.2021 | 11:39

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να μην έχει την πολυτέλεια να χτυπάει αδιακρίτως στη μεταγραφική αγορά. Τα χρήματα στα ταμεία των Καταλανών είναι αρκετά περιορισμένα, μη θυμίζοντας σε τίποτα τις εποχές που οι μεταγραφικές βόμβες έσκαγαν η μία μετά την άλλη. Ζοάν Λαπόρτα και Τσάβι χαράζουν μαζί τη μεταγραφική πολιτική του καταλανικού συλλόγου. Βασικός γνώμονας και των δύο οι «μπλαουγκράνα» να ενισχύσουν σταδιακά το ρόστερ τους με όσο το δυνατόν πιο έξυπνες κινήσεις.

Μεταγραφές που δε θα κοστίσουν πολύ ακριβά αλλά παράλληλα μπορούν να προσφέρουν πολλά οφέλη στην ομάδα του 41χρονου τεχνικού. Η υπέρβαση παρόλα αυτά έγινε. Ο Φεράν Τόρες αναμένεται αύριο (Τρίτη 28/12) να ανακοινωθεί από την Μπαρτσελόνα. Μια μετακίνηση από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα κοστίσει περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

O κανόνας όμως όπως προείπαμε λέει ρητά και κατηγορηματικά «έξυπνες» λύσεις. Σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής Sport εμπλέκει την Μπαρτσελόνα με τον ποδοσφαιριστή της Βαλένθια, Χοσέ Γκαγιά. Ο αρχηγός των «Νυχτερίδων» τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται σταθερά στη μεταγραφική λίστα των Καταλανών. Στα 26 του έχει την εμπειρία να σταθεί και να πρωταγωνιστήσει στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Γκαγιά είναι ο εκλεκτός του Τσάβι για αντικαταστάτης του Ζόρντι Άλμπα

Το συμβόλαιο του με τη Βαλένθια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και μέχρι στιγμής καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει δείξει πρόθεση να τρέξει για το κάτι παραπάνω. Η Μπαρτσελόνα όπως αναφέρει η Sport θέλει να εμπλακεί στην υπόθεση και να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή στη καλύτερη δυνατή τιμή. Το πιθανότερο σενάριο είναι οι Καταλανοί να αφήσουν λίγο χρόνο ακόμη και να χτυπήσουν τη πόρτα της Βαλένθια το καλοκαίρι ή στη χειρότερο τον επόμενο χειμώνα. Όταν και η τιμή του Γκαγιά θα έχει πέσει και ο ποδοσφαιριστής θα πιέζει για μια νέα πρόκληση. Ο Τσάβι θέλει πολύ να συνεργαστεί με τον 26χρονο μπακ. Τον βλέπει ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ζόρντι Άλμπα στην αριστερή πτέρυγα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version