Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι 13 παικταράδες που μένουν ελεύθεροι σε έξι μήνες!
Υπόλοιπη Ευρώπη

Οι 13 παικταράδες που μένουν ελεύθεροι σε έξι μήνες!

Από την πρώτη Ιανουαρίου οι εν λόγω παικταράδες θα έχουν δικαίωμα να συμφωνήσουν με όποια ομάδα θέλουν και πιθανώς από το καλοκαίρι να φοράνε άλλη φανέλα.

27.12.2021 | 23:21

Παικταράδες για όλα τα γούστα ετοιμάζονται σε λίγες μέρες να βρεθούν… free agent! Περισσότεροι από 500 ποδοσφαιριστές στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από τις τωρινές ομάδες τους. Αυτό σημαίνει, πρακτικά, πως από 1η Ιανουαρίου έχουν το δικαίωμα να διαπραγματευούν με όποιον θέλουν. Οπως είναι φυσικό, αυτή η δυνατότητα προσδίδει μία… άγρια ομορφιά σε υποθέσεις όπου εμπλέκονται ομάδες-θηρία και σούπερ σταρ! Και ίσως μέσα στο πρώτο εξάμηνο του νέου χρόνου να έχουν ξεκαθαρίσει πολλές υποθέσεις, προτού καν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Φυσικά, ανάμεσα σε όλους αυτούς, κάποια ονόματα κάνουν μεγαλύρερο… γκελ. Είτε μιλάμε για είδωλα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, είτε γιατί ανήκουν σε «μεγαθήρια» τώρα αλλά κινδυνεύουν να τους χάσουν για… άλλα μεγαθήρια! Ας δούμε παρακάτω 13 τέτοιες περιπτώσεις με παικταράδες που θα κυκλοφορούν ελεύθεροι…

Οι πρώτοι 6 παικταράδες…

Πολ Πογκμπά

Μοιάζει πολύ δύσκολο, με τις υπάρχουσες συνθήκες, να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι και φαίνεται πως οι δύο πλευρές έχουν… αντιληφθεί πως δεν θα προχωρήσουν μαζί. Για να δούμε πώς θα τα φέρει ο χρόνος.

Κιλιάν Μπαπέ

Η τρέχουσα συμφωνία του με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται σε έξι μήνες. Οι Παριζιάνοι κάνουν κάθε προσπάθεια για να πείσουν τον Γάλλο παικταρά να μείνει στην ομάδα της πατρίδας του. Φαίνεται, όμως, πως αυτό δεν θα συμβεί εύκολα… Διότι η αγάπη που τρέφει για τη Ρεάλ και το πάθος των Μαδριλένων να τον κάνουν δικό τους, είναι δύσκολα εμπόδια για να καλυφθούν.

Λουίς Σουάρες

Δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ βγάζει και νεύρα –με τον εαυτό του και τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Ουδείς μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις. Εσχάτως, πάντως, το όνομα του Ουρουγουανού παίζει έντονα σε ρεπορτάζ για MLS και… Βραζιλία!

Γκάρεθ Μπέιλ

Αν γινόταν, η Ρεάλ να έδιωχνε τον Μπέιλ από… τώρα. Αν δεν βρεθεί ομάδα να τον θέλει, θα μείνει άλλους έξι μήνες στη Μαδρίτη κι εν συνεχεία θα φύγει. Προφανώς δεν υπάρχει καμία πρόθεση ανανέωσης του συμβολαιό του, αφού δεν υπολογίζεται παρά την υψηλή ετήσια αμοιβή του.

Ουσμάν Ντεμπελέ

Αυτός είναι αλήθεια πως δεν θα προλάβει καν να γίνει free agent. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έχει ήδη συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα και είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί και επίσημα η παραμονή του στη Βαρκελώνη.

Πάουλο Ντιμπάλα

Μπορεί να μιλήσει με όποιον θέλει από 1η Γενάρη ο Πάουλο Ντιμπάλα. Η λογική, όμως, λέει πως θα ρίξει… άγκυρα στο Τορίνο. Η Γιουβέντους παρουσιάζεται έτοιμη να του προσφέρει νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και ο Αργεντινός να πει το μεγάλο «ναι».

Και οι άλλοι 6 παικταράδες…

Ίσκο

Δεδομένα χωρίζουν οι δρόμοι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ίσκο. Εδώ και 1.5 χρόνο ο Ισπανός μσοεπιθετικός έχει χάσει το ρόλο του στη «βασίλισσα» και θα κινήσει γι’ άλλες πολιτείες.

Ντιβόκ Οριγκί

Δεν μπορούν να γίνουν ξεκάθαρες προβλέψεις όσον αφορά το μέλλον του Ντιβόκ Οριγκί. Ο Βέλγος φορ της Λίβερπουλ παραμένει πάντα στη… σκιά των υπολοίπων. Κι ας συμβάλλει σημαντικά κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί. Εξαρτάται κι απ’ τον ίδιο κατά πόσο επιθυμεί να αγωνίζεται περισσότερο ή όχι…

Λορέντζο Ινσίνιε

Στον… αέρα παραμένει το μέλλον του Λορέντζο Ινσίνιε. Με τη Νάπολι υπάρχει σημαντική οικονομική απόσταση, η Ίντερ… κλείνει το μάτι στις εξελίξεις, ο Κόντε στην Τότεναμ παρακολουθεί διακριτικά και το MLS… στρώνει χαλί εκατομμυρίων (Τορόντο). Θα υπάρξουν σίγουρα αρκετά επεισόδια τους επόμενους μήνες για τον αρχηγό των «παρτενοπέι».

Αντόνιο Ρούντιγκερ

Ένα από τα hot ονόματα είναι ο Αντόνιο Ρούντιγκερ. Ο Γερμανός στόπερ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Με την Τσέλσι φαίνεται πως δεν υπάρχει.. ταύτιση απόψεων και η Ρεάλ είναι έτοιμη να κάνει το τελικό…ντου για την απόκτησή του, βάζοντας ποιότητα και δύναμη στα μετόπισθεν της. Και τσάμπα…

Άνχελ Ντι Μαρία

Βρίσκεται από το 2015 στην Παρί ο Άνχελ Ντι Μαρία. Αν και μένει ελεύθερος, είναι αλήθεια πως το όνομά του δεν «παίζει» σε σενάρια από ‘δω κι από ‘κει… Ισως αυτό να δείχνει πως στα 33 του σκοπεύει να ανανεώσει και να συνεχίσει στους Παριζιάνους, όπου έχει βρει το σπίτι του. Πιστός στρατιώτης..

Φρανκ Κεσί

Ο εντυπωσιακός χαφ της Μίλαν διανύει μια εκπληκτική χρονιά. Κι αυτό δεν περνά απαρατήρητο. Εξ ου και μόνο εύκολο δεν θα είναι για τους «ροσονέρι» να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Ηδη ακούγεται για πολλούς συλλόγους στην Ευρώπη, με τον ανταγωνισμό –και τις οικονομικές απαιτήσεις του- να αποτελούν.. αγκάθι για την ομάδα του Πιόλι.

Λούκα Μόντριτς

Στα 36 του πια, αλλά σαν… 25χροονς. Ο Κροάτης ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2012. Παρά το προχωρημένο έτος της ηλικίας του, ο «εγκέφαλος» των Μαδριλένων αναμένεται να υπογράψει τους επόμενους μήνες νέο συμβόλαιο. Ο Πέρεθ τον θέλει, ο ίδιος θέλει, ο κόσμος τον θέλει. Πού να κολλήσει;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version