Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άντονι: Τι την κάνει την μπάλα ο Βραζιλιάνος; (vid)
Video Hμέρας

Άντονι: Τι την κάνει την μπάλα ο Βραζιλιάνος; (vid)

Ο Άντονι και φέτος κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του Άγιαξ. Τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων!

07.01.2022 | 21:05

Δεν χρειάζεται να κάνει πολλά ο Άντονι για να δείξει σε κάποιον πόσο καλός είναι. Αρκεί ένα κοντρόλ, μία ντρίμπλα, ένα «τακουνάκι», μία επιτάχυνση ή μία βαθιά μπαλιά για να φανεί λίγο από το πολύ ταλέντο του.

Οι σκάουτερ του Άγιαξ μόλις τον είδαν έπαθαν την πλάκα τους. Ήξεραν ότι αυτός ο παίκτης έπρεπε να υπογράψει μαζί τους. Όπως και έγινε! Πλέον ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι από τους πιο περιζήτητους στην Ευρώπη. Η γκάμα του από,,, μαγικά συνεχώς και μεγαλώνει. Γίνεται καλύτερη. Το ίδιο και εκείνος.

Δεν είναι μόνο μέλι, μέλι και από τηγανίτα τίποτα. Στο Άμστερνταμ έμαθε να βάζει ουσία στις κινήσεις του. Τόσο με όσο και χωρίς την μπάλα στα πόδια του. Ο Άντονι έχει βρει τον χώρο και τον χρόνο που θα ήθελε και έτσι έχει αναπτυχθεί τόσο.

Γι’ αυτό το λόγο και δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει κοντρόλ με «τακουνάκι» είτε βρίσκεται σε αγώνα Champions League, είτε σε οικογενειακό δίτερμα σε προπόνηση του Άγιαξ. Ο Βραζιλιάνος του Άγιαξ είναι πραγματικά ένας ζογκλέρ.

Σαν αυτούς που βλέπαμε στο FIFA Street!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η περιπέτεια με τον Άγιαξ σιγά- σιγά φαίνεται πως τελειώνει για τον Άντονι!

Δεν είναι ο πρώτος, ούτε και ο τελευταίος. Ο Άγιαξ εσχάτως έχει βγάλει στη… σέντρα πολλά σπουδαία ταλέντα. Είτε δικά του, είτε ξενόφερτα. Γι’ αυτό το λόγο μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι τον θεωρούν «μαγαζί γωνία». Γι’ αυτό το λόγο και ψωνίζουν από εκεί.

Πριν τον Άντονι ήταν ο Χακίμ Ζιγιέκ. Πλέον είναι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ εκείνος που έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του και όπως όλα δείχνουν είναι απλά θέμα χρόνου να την… κάνει για κάπου αλλού. Ίσως κάπου καλύτερα.

Μέχρι να συμβεί αυτό οι φίλοι του Άγιαξ, αλλά και εμείς θα τον βλέπουμε να κάνει τα δικά του μαγικά με την μπάλα στα πόδια, όντας παίκτης του «Αίαντα».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version