ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Πιόλι: «Ο διαιτητής ζήτησε συγγνώμη – Μοιραζόμαστε την ευθύνη»

Ο τεχνικό της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, δεν έμεινε στο λάθος του διαιτητή στην ήττα από την Σπέτσια και απέδωσε ευθύνες και στους παίκτες του.

Πιόλι: «Ο διαιτητής ζήτησε συγγνώμη – Μοιραζόμαστε την ευθύνη»

Ο Στέφανο Πιόλι είδε την Μίλαν να χάνει ένα δικό της ματς στη χθεσινή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σπέτσια. Ωστόσο, το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν ο διαιτητής δεν έκανε ένα τραγικό λάθος στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ειδικότερα, με το σκορ στο 1-1 και το παιχνίδι να έχει οδηγηθεί στις καθυστερήσεις, ο διαιτητής, Μάρκο Σέρα, δεν άφησε το πλεονέκτημα σε ένα φάουλ στον Ρέμπιτς που οδήγησε σε γκολ του Μεσίας. Έτσι, αντί να γίνει το 2-1, η Μίλαν κέρδισε απλώς ένα φάουλ έξω από την περιοχή. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Σπέτσια πήρε τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα, με τους «ροσονέρι» να μένουν με άδεια τα χέρια.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, ανέφερε ότι ο διαιτητής απολογήθηκε στους παίκτες για το λάθος. Προς τιμήν του Ιταλού κόουτς, πάντως, παραδέχτηκε ότι για το τελικό αποτέλεσμα η ευθύνη βαραίνει εξίσου και τους παίκτες το αλλά και τον ίδιο.

«Προσπάθησα να ηρεμήσω τους παίκτες μου, αλλά δεν τα κατάφερα όπως αποδεικνύει το γκολ της Σπέτσια. Ξέραμε ότι ήταν αδικία. Ωστόσο, φταίμε εμείς οι ίδιοι και μοιραζόμαστε την ευθύνη με τον διαιτητή. Λυπάμαι που το λέω αυτό. Ζήτησε μάλιστα συγγνώμη, ίσως να μην ήταν καν λάθος. Είναι κρίμα. Έπρεπε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, είναι μια κακή βραδιά και πρέπει να αντιδράσουμε τώρα» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έπρεπε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Με κάποιο τρόπο χάσαμε και είναι βαρύ. Γνωρίζαμε ότι είχαμε μία καλή ευκαιρία. Το γκολ του Λεάο έπρεπε να μας δώσει αυτοπεποίθηση. Αποτύχαμε να εξασφαλίσουμε τη νίκη που θέλαμε τόσο πολύ αλλά η σεζόν έχει πολύ δρόμο».

Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Μίλαν

Μία τεράστια ευκαιρία να αναρριχηθεί στην κορυφή της Serie A έχασε χθες (17/1) η Μίλαν. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι ηττήθηκε με 2-1 στο «Σαν Σίρο» από την Σπέτσια, παρόλο που προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. O Αγκουντέλο ισοφάρισε το γκολ του Λεάο στο 64ο λεπτό.

Στη συνέχεια ακολούθησε σωρεία ευκαιριών από τους «ροσονέρι». Ωστόσο, ο τερματοφύλακας της Σπέτσια, Προβεντέλ, πραγματοποίησε μία εμφάνιση που θα τη θυμάται σε όλη του τη ζωή, με συνέπεια να μην παραβιαστεί ξανά η εστία του.

Τα λεπτά περνούσαν και η Μίλαν είχε ανεβεί όλη ψηλά για να σκοράρει το νικητήριο γκολ. Έτσι, μετά την επίμαχη που περιγράψαμε προηγουμένως, τιμωρήθηκε στην κόντρα επίθεση, με τον Γκιάσι να ολοκληρώνει την ανατροπή.

Συνεπώς, βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Ίντερ αλλά με αγώνα παραπάνω από τους «νερατζούρι».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ