ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Μάχη» Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το νέο… φαινόμενο της Βραζιλίας! (vid)

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζονται να παλέψουν για την απόκτηση του 15χρονου Έντρικ της Παλμέιρας που ήδη συγκρίνεται με τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο.

«Μάχη» Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το νέο… φαινόμενο της Βραζιλίας! (vid)

Εδώ και αρκετά χρόνια Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης μας έχουν χαρίσει πολλές απίθανες μονομαχίες. Εξάλλου, δύσκολα μπορεί κανείς να ξεχάσει τις… ομηρικές τους «μάχες» τα τελευταία περίπου 15 χρόνια. Άλλωστε, οι δύο ισπανικές ομάδες δεν πάλευαν μόνο για την εντός των συνόρων κυριαρχία τους, αλλά και για την ευρωπαϊκή κορυφή. Βέβαια, «μπλαουγκράνα» και «βασίλισσα» δεν τίθενται αντιμέτωποι μόνο εντός αγωνιστικών χώρων. Οι δυο τους έχουν βρεθεί ως αντίπαλοι κι εκτός γηπέδων, όχι για κάτι μεμπτό βέβαια, αλλά για παίκτες. Ποδοσφαιριστές που και οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται και θέλουν να αποκτήσουν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πριν από περίπου ένα χρόνο η περίπτωση του νεαρού Φάμπιο Μπλάνκο είχε θέσει αντιμέτωπους τους δύο «κολοσσούς» του ισπανικού ποδοσφαίρου. Νικήτρια αναδείχτηκε η Μπαρτσελόνα, αν και με… ένα χρόνο καθυστέρηση, αφού ο Ισπανός μεταγράφηκε στην Άιντραχτ και μόλις φέτος πήγε στους «μπλαουγκράνα». Μια ίδια περίπτωση, τουλάχιστον όσον αφορά το Clasico που αναμένεται για την απόκτηση του, είναι και ο 15χρονος Έντρικ της Παλμέιρας, που σύμφωνα με την «AS» έχει… ξετρελάνει τους ανθρώπους και των δύο ομάδων.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαρτσελόνα Ρεάλ

Το νέο… Φαινόμενο που έχει «τρελάνει» Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Ο νεαρός άσος, μάλιστα, ήδη πέτυχε ένα μυθικό γκολ στο Copinha 2022, όπου αγωνίζονται τα τμήματα κ-20 των συλλόγων της Βραζιλίας. Ο Βραζιλιάνος βρήκε δίχτυα μ’ ένα απίθανο ανάποδο ψαλίδι έξω από την περιοχή, θέτοντας μάλιστα υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς. Παράλληλα, βέβαια, ο Έντρικ έχει δει αρχίσει να συγκρίνεται από πολλούς με τον Ρονάλντο, το Φαινόμενο, λόγω του τεράστιου ταλέντου του. Δεν είναι τυχαίο πως αν και 15 ετών αγωνίζεται στην κ-20 της Παλμέιρας και μάλιστα μετράει 165 γκολ σε 169 παιχνίδια στα τμήματα υποδομής της. Κάτι που προσέλκυσε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ενδιαφέρον από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και άλλες κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Μάλιστα, οι Καταλανοί φέρονταν να έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 45 εκατ. ευρώ για τον Έντρικ. Ωστόσο, ο πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή το διέψευσε. Από τη μεριά της η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί την περίπτωση του, χωρίς να έχει κάνει κάποια κίνηση. Πάντως, στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την «AS» φοβούνται μια επανάληψη της περίπτωσης Βινίσιους το 2017. Τότε, η «βασίλισσα» κατάφερε να… κλέψει τον νεαρό άσο αν και βρισκόταν μια «ανάσα» από τους Καταλανούς. Την ίδια στιγμή οι Μαδριλένοι είναι πιο ήρεμοι έχοντας έναν… άσσο στο μανίκι τους. Αυτός είναι ο Τζούνι Καλαφάτ, ο αρχισκάουτερ του συλλόγου, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόκτηση των Βινίσιους και Ροντρίγκο. Μένει να φανεί πλέον ποιος θα νικήσει στο νέο… Clasico για την περίπτωση του Έντρικ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ