Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νέο “χτύπημα” για την Άστον Βίλα του Τζέραρντ – Μεταγραφή… από την Άρσεναλ (pic)
Άρσεναλ

Νέο “χτύπημα” για την Άστον Βίλα του Τζέραρντ – Μεταγραφή… από την Άρσεναλ (pic)

Ο Τζέραρντ έπεισε και τον Τσάμπερς να ακολουθήσει το πρότζεκτ της Άστον Βίλα και ο Άγγλος υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών με την Άστον Βίλα!

27.01.2022 | 23:14

Η Άστον Βίλα συνεχίζει την… καλή της πορεία μετά την έλευση του Στίβεν Τζέραρντ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου! Πλέον η Άστον Βίλα κοιτάζει ψηλά και στόχος της είναι να κατακτήσει μια θέση που θα οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Η μεταγραφική της ενίσχυση… είναι τεράστια.

Μάλιστα, τελευταία προσθήκη για τους Άγγλους είναι ο Κάλουμ Τσάμπερς! Ο έμπειρος πλέον αμυντικός αποκτήθηκε από την Άρσεναλ και ανακοινώθηκε και υπέγραψε συμβόλαιο με την Άστον Βίλα μέχρι και το 2026!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Άγγλος δεν υπολογιζόταν από τον Αρτέτα και δεν είχε χρόνο συμμετοχής με τους Λονδρέζους. Έτσι οι “κανονιέρηδες” δέχθηκαν με μεγάλη χαρά την προσφορά των “χωριατών”.

«Είναι ένα σπουδαίος κλαμπ και βρίσκεται σε μια εξαιρετική κατάσταση αυτήν την στιγμή που ήρθα. Είναι ένα σπουδαίο μέρος για οποιονδήποτε και αυτό μπορεί εύκολα να φανεί. Γίνονται πολλά πράγματα εδώ και είναι σίγουρα προς την σωστή κατεύθυνση…», δήλωσε.

«Δεν το σκέφτηκαν και πολύ πριν πω το “ναι”. Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Έχω παίξει πολλές φορές ως αντίπαλος σε αυτό το γήπεδο. Είναι ένα εκπληκτικό γήπεδο και μια ομάδα με απίστευτους φιλάθλους«, τόνισε ο Άγγλος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Άστον Βίλα!

«Η ομάδα χτίζει τώρα ένα καλό… πλάνο! Μπορείς να καταλάβεις την θετική ενέργεια που υπάρχει εδώ», ανέφερε ο Τσάμπερς για τον Τζέραρντ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version