Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρώτη σπουδαία μεταγραφή για τον Κόντε – Ανακοινώνει Κουλουσέφσκι!
Τότεναμ

Πρώτη σπουδαία μεταγραφή για τον Κόντε – Ανακοινώνει Κουλουσέφσκι!

Η Τότεναμ θα ανακοινώσει άμεσα την απόκτηση του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι από την Γιουβέντους και... φορτσάρει για την επόμενη μεταγραφή!

30.01.2022 | 12:23

Η Τότεναμ βρίσκεται σε αναζήτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών για να ενισχύσει το ρόστερ της. Ο Αντόνιο Κόντε προσπαθεί μέσω των γνωριμιών του να πείσει πρωτοκλασάτους παίκτες να πουν το “ναι” στους Λονδρέζους. Μέχρι στιγμής δεν τα είχε καταφέρει. Ωστόσο… ήρθε η πρώτη συμφωνία!

Εδώ και μέρες οι Λονδρέζοι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Γιουβέντους για την απόκτηση του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να πάρει την μεταγραφή και οι μπιανκονέρι αφού πρώτο ικανοποιήθηκαν οικονομικά, είπαν το “ναι”!

Μάλιστα, ο 21χρονος επιθετικός θα ταξιδέψει άμεσα για την Αγγλία, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στην συνέχεια να ενταχθεί στην νέα του ομάδα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αυτή είναι η συμφωνία μεταξύ Γιουβέντους και Τότεναμ

Η Τότεναμ θα δώσει ένα ποσό που θα φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ! Μέσα σε αυτά είναι ο 6μηνος δανεισμός του παίκτη συν την ρήτρα. Θα υπάρχει και ειδικός όρος κατά τον οποίον αν ο Σουηδός πραγματοποιήσει συγκεκριμένες εμφανίσεις στο Champions League, τότε οι Άγγλοι θα πρέπει να δώσουν ένα ακόμα “γενναίο ποσό” στους μπιανκονέρι.

Πάντως μιλάμε για την πρώτη μεγάλη μεταγραφή στην εποχή Κόντε…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version