Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μετακομίζει στην Ρέιντζερς ο Ράμσεϊ! (pic)
Ευρώπη

Μετακομίζει στην Ρέιντζερς ο Ράμσεϊ! (pic)

Ο Άαρον Ράμσεϊ βρίσκεται μια «ανάσα» από τον δανεισμό του στην Ρέιντζερς, θα πληρώσει ένα μέρος του παχυλού μισθού του, ενώ θα έχει και οψιόν αγοράς.

31.01.2022 | 17:34

Ήδη από τον Φεβρουάριο του 2019 ο Άαρον Ράμσεϊ είχε αποφασίσει να αφήσει την Άρσεναλ για χάρη της Γιουβέντους. Μια μετακίνηση που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, όταν και έληξε το συμβόλαιο του με τους «κανονιέρηδες». Φυσικά, ο Ουαλός μέσος έλαβε ένα συμβόλαιο με «παχυλές» απολαβές από την ιταλική ομάδα, ήτοι 14 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Εξάλλου, τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι της «γηραιάς κυρίας» θεώρησαν πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο, στα δυόμιση του χρόνια εκεί, ο 30χρονος άσος δεν μπόρεσε να «κολλήσει» με την ομάδα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αποκορύφωμα της τραγικής πορείας του Ράμσεϊ, βέβαια, είναι η φετινή σεζόν. Ο Ουαλός μέσος δεν έχει καταφέρει να πείσει επ’ ουδενί τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και ο χρόνος συμμετοχής του είναι ελάχιστος. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος έχει περιοριστεί σε μόλις 5 συμμετοχές και γι’ αυτό εδώ και μήνες έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα. Κάτι που ήθελε και η Γιουβέντους, για να γλιτώσει τον μισθό του. Ο 30χρονος άσος συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ουκ ολίγων ομάδων, αλλά τελικά στην τελευταία ημέρα των χειμερινών μεταγραφών συμφώνησε με την Ρέιντζερς για να μετακομίσει εκεί ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Καλύπτει μέρος του μισθού του Ράμσεϊ οι Ρέιντζερς – Ποιες ομάδες νίκησε

Όπως αναφέρει ο Ρομάνο οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ως το τέλος της σεζόν, με την Σκωτσέζικη ομάδα να διατηρεί οψιόν αγοράς του Ράμσεϊ τον Ιούνιο. Μάλιστα, η συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός της Δευτέρας (31/1). Παράλληλα, οι «τζερς» θα καλύψουν ένα μέρος του μισθού του, δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό ακριβώς, ενώ το υπόλοιπο θα το καλύψει η Γιουβέντους.

Σύμφωνα με το «SkySports», ο Ράμσεϊ είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Premier League. Πιο συγκεκριμένα, οι Κρίσταλ Πάλας και Γουλβς έδειξαν αρχικά ενδιαφέρον, αλλά τελικά στράφηκαν σε άλλες λύσεις. Παράλληλα, η Μπέρνλι ήταν αυτή που έκανε τελευταία κίνηση, αλλά έμαθαν ότι είχε σχεδόν κλείσει στην Ρέιντζερς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version