Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο αγωνιστικός… «Γολγοθάς» της Μπαρτσελόνα – Τα μεγάλα στοιχήματα του Τσάβι
Μπαρτσελόνα

Ο αγωνιστικός… «Γολγοθάς» της Μπαρτσελόνα – Τα μεγάλα στοιχήματα του Τσάβι

Πρόγραμμα... φωτιά ακολουθεί την Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος του μήνα. Έξι αναμετρήσεις από τις οποίες η ομάδα του Τσάβι καλείται να βγει... ατσαλάκωτη.

10.02.2022 | 10:07

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν απλά το… πρόγευμα στο καλεντάρι της Μπαρτσελόνα για τον μήνα Φεβρουάριο. Οι Καταλανοί από εδώ και στο εξής έχουν ένα βαρύ πρόγραμμα σε La Liga και Europa League. Παιχνίδια που καλούνται να τα βγάλουν χωρίς απώλειες, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα τεθούν εκτός στόχων. Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Τσάβι ξέρει πως η ομάδα του έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει. Αρκεί να υπάρχει πίστη στο πλάνο.

Η νίκη στο ντέρμπι με την Ατλέτικο δίνει ψυχολογία στους Καταλανούς. Ο συνδυασμός του τριπόντου μάλιστα με την συνολικά εξαιρετική απόδοση των ποδοσφαιριστών δημιουργεί ένα κλίμα ευφορίας, το οποίο είχε καιρό να… ανεμίσει στο Καμπ Νου. Η συνέχεια όπως προείπαμε προμηνύεται εξίσου δύσκολη. Σημαντικές μάχες για την Μπαρτσελόνα σε όλα τα μέτωπα, η μία μετά την άλλη.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Πρόγραμμα… φωτιά για την Μπαρτσελόνα τον Φεβρουάριο

Την Κυριακή η ομάδα του Τσάβι αντιμετωπίζει την Εσπανιόλ στο ντέρμπι της Βαρκελώνης. Αμέσως μετά η Μπαρτσελόνα ρίχνεται στη μάχη του Europa League υποδεχόμενη στο Καμπ Νου την Νάπολι. Τρεις ημέρες μετά ταξιδεύει στη Βαλένθια ενώ στα… καπάκια έρχεται και ο επαναληπτικός με τους «Παρτενοπέι». Ο «καυτός» Φλεβάρης ολοκληρώνεται στις 27 του μήνα με μια ακόμη σπουδαία μονομαχία για τους Καταλανούς. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πηγαίνει στο Καμπ Νου με στόχο να πληγώσει ξανά την ομάδα του Τσάβι.

Συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, τα οποία αν δεν παρθούν θα σηματοδοτήσουν ένα πρόωρο τέλος για την τρέχουσα σεζόν. Από τη μία το εμπόδιο της Νάπολι στο Europa League. Οι Ιταλοί παρουσιάζονται αρκετά ισχυροί και έτοιμοι να κοιτάξουν στα μάτια τους Καταλανούς χτυπώντας στα ίσια την πρόκριση. Από την άλλη οι κρίσιμες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Τρία παιχνίδια με αντιπάλους που κάλλιστα μπορούν να κόψουν βαθμούς από τους «μπλαουγκράνα». Η εμφατική νίκη επί της Ατλέτικο ήταν ένα καλό σημάδι. Άραγε θα συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο οι Καταλανοί;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version