Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κρυφός σύμμαχος της Ρεάλ για Χάαλαντ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Κρυφός σύμμαχος της Ρεάλ για Χάαλαντ!

«Δυνατό χαρτί» για τις διαπραγματεύσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Έρλινγκ Χάαλαντ θα αποτελέσει η εταιρία ένδυσης, Adidas.

12.02.2022 | 19:41

Έναν πολύ ισχυρό σύμμαχο φαίνεται πως έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στο εγχείρημα απόκτησης του Έρλινγκ Χάαλαντ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Adidas είχε κρυφό meeting με τον Νορβηγό σούπερ σταρ πριν λίγες ημέρες, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να βρίσκεται και εκείνος στις συζητήσεις!

Η Adidas προσπαθεί να «στείλει» τον Χάαλαντ στη Ρεάλ!

Μια άκρως καθοριστική συνάντηση με τον Έλρινγκ Χάαλαντ φημολογείται πως έγινε στις 7 Φεβρουαρίου. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Bild», η Adidas έκατσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το αστέρι της Ντόρτμουντ, για πιθανή συνεργασία. Στο meeting βρισκόντουσαν ο πατέρας του παίκτη, ο Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά και το είδωλό του Νορβηγού, Μίτσου. Σε μια προσπάθεια προώθησης του πρότζεκτ που έχουν στο μυαλό τους για τον 21χρονο στράικερ.

Όμως δεν αναμένεται να τελειώσει εκεί η συνεισφορά των προαναφερθέντων. Τόσο ο γερμανικός «κολοσσός» της ένδυσης, όσο και ο Γάλλος θρύλος, είναι «αιώνιοι» σύμμαχοι της Ρεάλ. Ο μεν ως παίκτης και προπονητής έχει αφήσει ιστορία στον ισπανικό σύλλογο, ενώ η Adidas πέρα από βασικός χορηγός των «μερένχες», έχει στο πελατολόγιό της και πολλούς παίκτες της.

Μπορεί ακόμα να είναι πολύ νωρίς για αν ξέρουμε αν μπορεί να υπάρξει συμφωνία, όμως ένα είναι σίγουρο. Ο κλοιός γύρω από τον Νορωηγό στενεύει περισσότερο, με τη Ρεάλ να κάνει αρκετές προσπάθειες απόκτησής του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version