ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Σκούπισε» και την Μπόρνμουθ η Άρσεναλ! (vid)
Ακόμη μία ασίστ από τον Ράις, ακόμη ένα γκολ από τον Τροσάρ! (vid)
Άχαστος στα πέναλτι ο Σάκα: Απόλυτη ευστοχία και μπροστά η Άρσεναλ! (vid)
Το Calcio ζει μέρες δόξας ξανά – Πέρασε τη La Liga η Serie A!
Δεν τα παρατά για τον Βάρντι ο… «Deadpool» που τον θέλει στη Ρέξαμ!
Και ξάφνου, η Νάπολι πάει για Πιόλι!
Αλλαγές και αποχωρήσεις για το καλό της Τότεναμ προανήγγειλε ο Ποστέκογλου
Ο Άμπελ Φερέιρα εκλιπαρεί για την παραμονή του Μεσίνιο: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!»
Ολυμπιακός: Επέλεξε την Ελπίδων της Αλβανίας ο πρωταθλητής Ευρώπης, Άντζελο Σίνα
Τρομερές αποκαλύψεις Γκαλτιέ: «Έβγαλα τον Μέσι και έγινε χαμός»
Η Ίντερ πουλάει το… μέλλον της μεσαίας της γραμμής!
Η Άρσεναλ δεν μπορεί να αποκαλείται «Invincibles» πλέον!
«Η Λίβερπουλ θα εκνευριστεί γρήγορα με τον Σλοτ»!
Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!
Ριβάλντο: «Αυτός πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Λίβερπουλ με κυνισμό και το ένα… πόδι στους «8»! (vid)

Η Λίβερπουλ εκμεταλλεύθηκε όσες ευκαιρίες της δόθηκαν απέναντι σε μια Ίντερ που τα... έχανε κι έφυγε με μια άνετη νίκη από το Μιλάνο (2-0) παίρνοντας σπουδαίο προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Λίβερπουλ με κυνισμό και το ένα… πόδι στους «8»! (vid)

Το ζευγάρι της Ίντερ με την Λίβερπουλ ήταν από αυτά που περίμεναν να δουν άπαντες οι ποδοσφαιρόφιλοι. Άλλωστε, πρόκειται για δύο ομάδες με εννέα συνολικά τρόπαια Champions League στη συλλογή τους. Και η πρώτη μεταξύ τους «μάχη» στο «Σαν Σίρο» δεν απογοήτευσε. Οι «νερατζούρι» ήταν αυτοί που πίεζαν κι έχαναν τις ευκαιρίες, αλλά οι «κόκκινοι» ήταν αυτοί που χάρηκαν. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε απολύτως κυνική και με γκολ των Φιρμίνο και Σαλάχ πέρασε από το Μιλάνο (2-0) και πλέον πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά. Στις 8 Μαρτίου στο «Άνφιλντ» η ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πίεση της Ίντερ που «άγγιξε» το γκολ

Η Ίντερ ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς μόλις στο 5′. Από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Μαρτίνες, που πλάσαρε λίγο άουτ έξω από την περιοχή. Η Λίβερπουλ «απάντησε» στις ευκαιρίες τέσσερα λεπτά αργότερα, με το φαλτσαριστό σουτ του Τιάγκο να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Μάλιστα, οι «κόκκινοι» έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 14′. Από εκτέλεση φάουλ του Ρόμπερτσον, ο Μανέ πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό και οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ. Από γύρισμα του Πέρισιτς, ο Τσαλχάνογλου σούταρε στην κίνηση σημαδεύοντας το δοκάρι του Άλισον.  Στο 23′ ο Μανέ δοκίμασε την τύχη του με ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλεξάντερ-Άρνολντ έξι λεπτά αργότερα. Από εκεί κι έπειτα ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποια αξιοσημείωτη μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Λίβερπουλ Ίντερ

«Καθάρισαν» οι… συνήθεις ύποπτοι για τη Λίβερπουλ

Το δεύτερο ημίχρονο, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του δεν είχε τον ίδιο ρυθμό. Η Ίντερ, όμως, ήταν αυτή που είχε πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την Λίβερπουλ να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά. Οι φιλοξενούμενοι, όμως ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 63′. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ βρήκε τον Ντίαζ μέσα στην περιοχή, με τον Σκρίνιαρ να του βάζει τελευταία στιγμή την κόντρα στο σουτ του που πήγαινε προς την εστία. Εννιά λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Ντάμφρις από κόρνερ του Τσαχάνογλου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Ωστόσο, στο 75′ η Λίβερπουλ κατάφερε τελικά να πάρει το προβάδισμα κόντρα στη ροή του ματς. Από εκτέλεση κόρνερ του Ρόμπερτσον, ο Φιρμίνο πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 1-0! Τέσσερα λεπτά αργότερα το πλασέ του Πέρισιτς έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Στο 83′, όμως ήταν οι «κόκκινοι» εκείνοι που χτύπησαν ξανά. Ο Φαν Ντάικ βρήκε με κεφαλιά τον Σαλάχ στην περιοχή κι εκείνος πλάσαρε, με την μπάλα να βρίσκει στον Μπρόζοβιτς και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0! Το παιχνίδι δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις, με τη Λίβερπουλ να παίρνει μια σπουδαία νίκη και μαζί ένα τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Σε 13 ημέρες η ρεβάνς των δύο ομάδων (8/3) στο «Άνφιλντ».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι (87′ Ρανόκια), Μπαστόνι (91′ Ντιμάρκο), Ντάμφρις (87′ Νταρμιάν), Τσαλχάνογλου, Μπρόζοβιτς, Βιντάλ (87′ Γκαλιαρντίνι), Πέρισιτς, Μαρτίνες (70′ Σάντσες), Τζέκο.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο (59′ Χέντερσον), Τιάγκο (86′ Μίλνερ), Έλιοτ (59′ Κεϊτά), Μανέ (59′ Ντίαζ), Σαλάχ, Ζότα (46′ Φιρμίνο).




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ