Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Πέλκας σκόραρε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με την Φενερμπαχτσέ (vid)
Ευρώπη

Ο Πέλκας σκόραρε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με την Φενερμπαχτσέ (vid)

Ο Δημήτριος σκόραρε το πρώτο του φετινό γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ στην εντός έδρας ήττα της Φενερμπαχτσέ με 3-2 από την Σλάβια Πράγας.

17.02.2022 | 22:15

Κόντρα στη Σλάβια Πράγας, ο Δημήτρης Πέλκας σκόραρε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με τη φανέλα της Φενερμπαχτσε. Ειδικότερα, στο πλαίσιο των play off της φάσης των «16» του Europa Conference League, η Φενερμπαχτσέ ηττήθηκε στην Τουρκία με 3-2.

Ωστόσο, ο Έλληνας διεθνής μπορεί να είναι χαρούμενος διότι σκόραρε, βοηθώντας την ομάδα του να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Ειδικότερα, στο 56ο λεπτό, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1. Ο ίδιος βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή και μετά από γύρισμα του Kadioglu πλάσαρε με μία επαφή ιδανικά για το 1-1.

Δυστυχώς για εκείνον και την ομάδα του, η Σλάβια Πράγας έβγαλε αντίδραση και πέτυχε δύο γκολ στο 62΄και στο 64΄. Το τελικό 3-2 του Kadioglu αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Αυτό ήταν το 3ο φετινό γκολ του Πέλκα σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν. Συνολικά στην καριέρα του στη Φενέρ μετράει 11 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version