Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αμετανόητη η UEFA για τον τελικό του Champions League!
Champions League

Αμετανόητη η UEFA για τον τελικό του Champions League!

Παρά τα γεγονότα που διαδραματίζονται και τον φόβο πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, δεν υπάρχει διάθεση από την UEFA να αλλάξει τα πλάνα της.

22.02.2022 | 19:23

Η κλιμάκωση της κρίσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, έχει προκαλέσει επίσης ανησυχίες και στο χώρο του ποδοσφαίρου. Όμως, η UEFA -προς το παρόν- δεν σχεδιάζει αλλαγή έδρας στον τελικό του Champions League. Θυμίζουμε πως είναι προγραμματισμένος για τις 28 Μαΐου στην Αγία Πετρούπολη. Μία τοποθεσία για την οποία, μετά τα πρόσφατα γεγονότα, πολλοί έχουν αρχίσει να αμφιβάλλουν, διαπιστώνοντας την ανάγκη να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις.

«Η UEFA παρακολουθεί συνεχώς και στενά την κατάσταση. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν σχέδια για αλλαγή της έδρας του τελικού», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η UEFA.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Φυσικά, θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί τον επόμενο καιρό. Αν θα αποκλιμακωθεί η κατάσταση μεταξύ των δυο χωρών. Έτσι ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version