ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ραγίζει καρδιές ο Κρόος: «Μόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης θα τελείωνα την καριέρα μου»
ΕΠΙΣΗΜΟ: O Τόνι Κρόος αποχωρεί από τη Ρεάλ και σταματάει το ποδόσφαιρο
Έβγαλε την είδηση ο Ρομάνο: Σίτι και Έντερσον ετοιμάζονται για διαζύγιο
Οι πέντε παιχταράδες που αφήνουν την Νότιγχαμ – Καμία κίνηση του Μαρινάκη να τους κρατήσει
Αφήνει την Τουρκία ο Μπαλοτέλι και πιάνει… την Μπόκα Τζούνιορς!
«Ο Ιταλιάνο αποχωρεί από τον πάγκο της Φιορεντίνα»
Ο Σλοτ πιάνει αμέσως δουλειά στη Λίβερπουλ – Ο παιχταράς που θέλει από την Ολλανδία
Αχόρταγη Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει… 80αρα και απογειώνει τη μεσαία της γραμμή
Το συγκινητικό αντίο του Τσιμίκα στον Γιούργκεν Κλοπ (pic)
Τσέλσι: Τα πλάνα του Ποτσετίνο ενόψει του καλοκαιριού!
Τσάβι: «Η Μπαρτσελόνα δεν κατέκτησε τίποτα λόγω… Ρεάλ»!
ΜΑΤΣΑΡΑ στην Ιταλία: Η Μπολόνια «πέταξε» εκτός τριάδας τη Γιουβέντους! (vids)
«Αυτή θα είναι η ενδεκάδα της Ρεάλ στον τελικό του Champions League»!
Η Μπάγερν τσεκάρει προπονητή που… υποβιβάστηκε φέτος!
Ρεάλ Μαδρίτης: Οι μεταγραφές της… χάρισαν το Πρωτάθλημα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

«Έριξε» άκυρο σε λευκή επιταγή και θέλει μόνο… Ρεάλ ο Μπαπέ!

Ο Κίλιαν Μπαπέ φέρεται να είπε «όχι» σε πρόταση με λευκή επιταγή της Παρί Σεν Ζερμέν, ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι.

«Έριξε» άκυρο σε λευκή επιταγή και θέλει μόνο… Ρεάλ ο Μπαπέ!

Το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και τώρα είναι ένα τεράστιο «σίριαλ». Τον Αύγουστο η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κάνει άμεσα δικό της. Εξάλλου, στο πρόσωπο του Γάλλου άσου βλέπει τον ηγέτη της νέας εποχής της. Έτσι, έφτασε σε σημείο να καταθέσει πρόταση ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του. Ωστόσο, η γαλλική ομάδα αρνήθηκε κάθε πρόταση που της έγινε, κρατώντας τον νεαρό άσο στις τάξεις της, τουλάχιστον για ολόκληρη τη φετινή σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, με την επιλογή της αυτή η Παρί διάλεξε να ρισκάρει. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο που έχει με τον Μπαπέ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει πως από την 1η Ιανουαρίου ο Γάλλος άσος είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και να αποχωρήσει. Φυσικά η γαλλική ομάδα προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον ανανεώσει, τη στιγμή που η Ρεάλ παλεύει να τον κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Marca» οι Μαδριλένοι πλησιάζουν όλο και περισσότερο. Κι αυτό γιατί ο νεαρός άσος αρνήθηκε πρόταση με λευκή επιταγή από την Παρί, ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να μετακομίσει στη «βασίλισσα».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαπέ

Τα «τρελά» λεφτά που αρνήθηκε ο Μπαπέ και το όνειρο της Ρεάλ

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο η πλευρά του Μπαπέ συναντήθηκε με ανθρώπους της Παρί την περασμένη εβδομάδα. Εκεί συζητήθηκε το ενδεχόμενο ανανέωσης του Γάλλου επιθετικού. Μάλιστα, οι Παριζιάνοι του πρότειναν όπως προείπαμε λευκή επιταγή, που έφτανε μέχρι τα 90 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ετησίως, αλλά και την υπόσχεση δημιουργίας μιας πανίσχυρης ομάδας για να κυνηγήσει το Champions League. Ωστόσο, η απάντηση των εκπροσώπων του παίκτη παρέμεινε η ίδια, αρνητική ως προς την ανανέωση. Η γαλλική ομάδα έχει δώσει διορία στον Μπαπέ να απαντήσει ως τις 15 Μαρτίου, αλλά τα πράγματα δεν μοιάζουν εύκολα.

Παρόλα αυτά η Παρί δεν φέρεται να είναι διατεθειμένη να τα παρατήσει. Ως και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, φαίνεται πως επιθυμεί να βοηθήσει, όντας σε χρονιά εκλογών. Οπότε, μια πιθανή παραμονή του Μπαπέ με δική του βοήθεια μπορεί να του δώσει αρκετή δημοτικότητα. Ωστόσο, ο Γάλλος άσος μοιάζει διατεθειμένος να πραγματοποιήσει το όνειρο του να αγωνιστεί για τη Ρεάλ. Γι’ αυτό και δύσκολα θα αλλάξει γνώμη, χωρίς όμως να επισημοποιεί ακόμα κάτι για το μέλλον του. Εξάλλου, ο ίδιος θέλει να περιμένει και την ρεβάνς της Παρί με τη Ρεάλ για τους «16» του Champions League. Tο αν μια ενδεχόμενη πρόκριση των Παριζιάνων αλλάξει την απόφαση του, μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ