ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Ο Κόντε τα… έχωσε ξανά στην Τότεναμ! (vid)

Ο Αντόνιο Κόντε ήταν για μια ακόμα φορά επικριτικός προς την Τότεναμ, τονίζοντας πως για 20 χρόνια η ομάδα παρουσιάζει συνεχή σκαμπανεβάσματα κι αυτό την κρατάει μακριά από τις επιτυχίες.

Ο Κόντε τα… έχωσε ξανά στην Τότεναμ! (vid)

Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο ο Αντόνιο Κόντε επέστρεψε στους πάγκους, αναλαμβάνοντας τις τύχες της Τότεναμ. Οι «Spurs» βρισκόταν τότε σε μια αρκετά δύσκολη συνθήκη, αφού η επιλογή του Νούνο Εσπίριτο Σάντο το καλοκαίρι δεν λειτούργησε. Η απόλυση του Πορτογάλου τους έστρεψε προς τον Ιταλό, που την περασμένη σεζόν οδήγησε την Ίντερ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία, για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια. Παράλληλα, ο 52χρονος τεχνικός έχει ένα εξαιρετικό βιογραφικό, έχοντας ουσιαστικά πετύχει σε όποια ομάδα βρέθηκε. Κάτι που φαινόταν να κάνει και στο ξεκίνημα του με την ομάδα του Λονδίνου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Με τον Κόντε η Τότεναμ έδειχνε να έχει βρει τη «συνταγή» της επιτυχίας, εμφανιζόμενη αρκετά σκληροτράχηλη στο πρώτο του διάστημα. Ωστόσο, τον τελευταίο μήνα οι «Spurs» παρουσιάζουν συνεχή σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και έχουν ήδη υπάρξει και αρκετά αρνητικά αποτελέσματα. Τελευταίο «χτύπημα» για τους Λονδρέζους αποτέλεσε ο αποκλεισμός τους από το Κύπελλο Αγγλίας από την Μίντλεσμπρο (1-0). Λίγες ημέρες μετά από την ήττα αυτή, ο Ιταλός τεχνικός με δηλώσεις του τα… έχωσε ξανά στην ομάδα του, κάνοντας λόγο για συνεχή σκαμπανεβάσματα, αλλά και ένα αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί ο σύλλογος τα τελευταία 20 χρόνια.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κόντε

Κόντε: «Η ιστορία της Τότεναμ τα τελευταία 20 χρόνια είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα»

Ο Κόντε τόνισε πως η έσχατη ιστορία της Τότεναμ είναι γεμάτη με σκαμπανεβάσματα. Κάτι που της στερεί τη δυνατότητα να διεκδικήσει τίτλους, αφού για τον Ιταλό προπονητή η επιτυχία έρχεται με την σταθερότητα. Παράλληλα, ανέφερε πως για ν’ αλλάξει η όλη κατάσταση στους «Spurs» θα χρειαστεί αρκετός χρόνος και δουλειά, όχι μόνο από τον ίδιο, αλλά και από οποιονδήποτε τεχνικό αναλάβει μελλοντικά τον σύλλογο. Κι αυτή, επισήμανε, είναι η κατάσταση της αγγλικής ομάδας τα τελευταία 20 χρόνια και πρέπει να αλλάξει.

«Αυτή είναι η ιστορία της Τότεναμ. Πολλά σκαμπανεβάσματα. Για να είσαι ανταγωνιστικός και να προσπαθήσεις να κερδίσεις κάτι και να προσπαθήσεις να παλέψεις για κάτι σημαντικό και να γίνεις μια δυνατή ομάδα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι σταθερός και να αποφύγεις αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Το να γίνει αυτό και να αλλάξει αυτού του είδος η κατάσταση που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι απλό. Βραχυπρόθεσμα είναι αδύνατο να γίνει αυτό. Όχι μόνο από μένα, αλλά και από κάθε προπονητή που θα έρθει εδώ για να αλλάξει την κατάσταση. Αυτή είναι η ιστορία του συλλόγου τα τελευταία 20 χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ