Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ, πλέον δεν είναι όνειρο – Νίκη τετράδας για την “αρμάδα” του Αρτέτα (vid)
Άρσεναλ

Άρσεναλ, πλέον δεν είναι όνειρο – Νίκη τετράδας για την “αρμάδα” του Αρτέτα (vid)

Μεγάλο "διπλό" για την Άρσεναλ! Πέρασε αλώβητη από την έδρα της Γουότφορντ και το όνειρο της "4αδας" έρχεται ακόμα πιο κοντά...

06.03.2022 | 17:55

Σπουδαία νίκη για την Άρσεναλ εκτός έδρας επί της Γουότφορντ με 3-2! Εξαιρετική εμφάνιση από τον Λακαζέτ με δύο ασίστ. Γκολάρα ο Κούτσο… αλλά δεν ήταν αρκετό. Στους 48 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα του Αρτέτα και η 4αδα είναι ακόμα πιο κοντά!

Η Άρσεναλ ξεκίνησε πολύ δυναμικά το ματς και μόλις στο 4′ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με μια φανταστική ενέργεια του Όντεγκααρντ! Ο Νορβηγός σκόραρε για το 1-0 και έδωσε… ώθηση ψυχολογίας στην ομάδα του Αρτέτα.

Στην συνέχεια όμως η Γουότφορντ ισορρόπησε και εν τέλει κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με ένα απίθανο τρόπο! Στο 11′ ο Κούτσο με ένα τρομερό, φανταστικό γυριστό σουτ, νίκησε τους “πάντες” και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Ένα από τα ομορφότερα γκολ της φετινής σεζόν…

Πάντως οι Λονδρέζοι δεν τα έβαλαν κάτω και ήθελαν να πάνε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια και το πέτυχαν. Ο Σάκα στο 30΄ συνεργάστηκε άψογα με τον Λακαζέτ και ο Άγγλος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αρτέτα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κλειδώσει την υπόθεση τρίποντο και τα κατάφερε αρκετά νωρίς.

Στο 52΄ο Μαρτινέλι είπε “ευχαριστώ” στην πάσα του Λακαζέτ και με ένα απίθανο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1! Πανέμορφο γκολ από τον πιτσιρικά των “κανονιέρηδων”.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν τις δυνάμεις για να πιέσουν την Άρσεναλ και να την “απειλήσουν”. Αντιθέτως η Άρσεναλ σπατάλησε ακόμα αρκετές ευκαιρίες για να ανεβάσει και άλλο τον δείκτη του σκορ.

Στο 87’΄ο Σισοκό.. τρόμαξε τους κανονιέρηδες κάνοντας το 3-2! Εν τέλει αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφήνοντας ικανοποίηση στον Αρτέτα και στους παίκτες του.




 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version