Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Τέλος διαπραγματεύσεων Μπαρτσελόνα-Ρομπέρτο»
Μπαρτσελόνα

«Τέλος διαπραγματεύσεων Μπαρτσελόνα-Ρομπέρτο»

Όλα δείχνουν πως ο Σέρτζι Ρομπέρτο θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι!

09.03.2022 | 14:46

Όλα δείχνουν πως Σέρτζι Ρομπέρτο και Μπαρτσελόνα δεν θα συνεχίσουν μαζί από τη νέα χρονιά. Μετά από μήνες άκαρπων διαπραγματεύσεων, οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία και η έξοδος του Ισπανού βρίσκεται πολύ κοντά.

«Δεν υπολογίζει ο Τσάβι τον Σέρτζι Ρομπέρτο»

Όντας στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα από το 2013, ο Σέρτζι Ρομπέρτο είναι ένας από τους «παλιούς» της ομάδας. Έχοντας αλλάξει αρκετές θέσεις για το καλό του συλλόγου του, ο Ισπανός ήταν ένα πραγματικό πολυεργαλείο τα τελευταία εννιά χρόνια στη Βαρκελώνη. Ο χρόνος του στον σύλλογο όμως, φαίνεται πως πλησιάζει πια στο τέλος του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo». το μέλλον του 30χρονου μέσου στο «Καμπ Νου» είναι κάτι παραπάνω από… τελειωμένο. Με το συμβόλαιό του να εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, δεν θα κατατεθεί κάποια πρόταση ανανέωσης. Ο Τσάβι άλλωστε, δεν έχει δείξει να τον υπολογίζει στα πλάνα του για τη νέα Μπαρτσελόνα. Με μόλις 567 αγωνιστικά λεπτά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο χρόνος του στην ομάδα ήταν μόνο στα τελευταία λεπτά αγώνων.

H τελευταία προσφορά που είχε κατατεθεί ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο, για διετή ανανέωση μα πολύ χαμηλότερες απολαβές. πρόταση που η πλευρά του παίκτη έκανε δεκτή, έχοντας μόνο μικρές αλλαγές στα χρήματα. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα απέρριψε την αντιπρόταση, με την κατάσταση να έχει παραμείνει στάσιμη από τότε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version