Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Αλάμπα εξήγησε το ξέσπασμά του με την καρέκλα στο γκολ του Μπενζεμά
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αλάμπα εξήγησε το ξέσπασμά του με την καρέκλα στο γκολ του Μπενζεμά

Ο Αυστριακός αμυντικός πήρε μια έντονη... τζούρα την προηγούμενη εβδομάδα για το τι θα πει να είσαι μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα αυτά χάρις τον Καρίμ Μπενζεμά.

14.03.2022 | 10:29

Ήταν ένα παιχνίδι… όνειρο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε με τη πλάτη στον τοίχο στην αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Ο Κιλιάν Μπαπέ με το γκολ του έκανε την υπόθεση πρόκριση στους «8» του Champions League πολύ δύσκολη. Οι Παριζιάνοι ωστόσο δεν υπολόγιζαν στη φανέλα της Ρεάλ αλλά πολύ περισσότερο στον μοναδικό Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος σταρ ανέλαβε να πετάξει μόνος του την Παρί εκτός αστεριών και το κατάφερε με θριαμβευτικό τρόπο. Τρία προσωπικά γκολ του έμπειρου φορ προκάλεσαν… σεισμό στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Ο Μπενζεμά πήρε μόνος του το παιχνίδι ανατρέποντας όλο το σκηνικό. Η χαρά των συμπαικτών του και του κοινού της Ρεάλ δεν περιγράφεται με λόγια.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ειδικά στο γκολ της ανατροπής έγινε ο κακός χαμός. Παίκτες και φίλαθλοι έγιναν ένα. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Ο Νταβίντ Αλάμπα έφυγε από την άμυνα του και βρέθηκε να πανηγυρίζει στο κόρνερ έχοντας στα χέρια του μια καρέκλα. Ο Αυστριακός έζησε πολύ έντονα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αναμφίβολα αυτή ήταν η σημαντικότερη νίκη της Ρεάλ όσο εκείνον βρίσκεται στον σύλλογο.

Ο Αλάμπα και η… περιβόητη καρέκλα στο γκολ του Μπενζεμά

Ο έμπειρος μπακ ευχόταν να ζήσει τέτοιες στιγμές. Στις δηλώσεις του τα λέει όλα. Άλλα πως του ήρθε ο πανηγυρισμός με την καρέκλα; «Είναι καλό να δοκιμάζουμε καινούργιους πανηγυρισμούς που και που, ειδικά όταν γίνονται τέτοιες ανατροπές γίνεσαι τρελός. Η ατμόσφαιρα στο Μπερναμπεου είναι πάντα ξεχωριστή, μας έδωσαν κίνητρο να προσπαθήσουμε για να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ καθώς ήξερα από την πρώτη κιόλας μέρα σε ποιον σύλλογο ήρθα και ελπίζω να έχω ακόμα πολλές επιτυχίες».

Τώρα αυτός και η ομάδα του βάζουν πλώρη για νέες επιτυχίες. Η Ρεάλ θέλει να κλείσει τη φετινή σεζόν με τίτλους. Θα τα καταφέρει το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη;

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version