Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κριστιάνο Ρονάλντο vs Καρίμ Μπενζεμά: Η απόλυτη… ισοπαλία!
Ευρώπη

Κριστιάνο Ρονάλντο vs Καρίμ Μπενζεμά: Η απόλυτη… ισοπαλία!

Όσα χρόνια και αν περάσουν τόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο και ο Καρίμ Μπενζεμά δεν σταματάνε να σκοράρουν, δείχνοντας την κλάση τους!

15.03.2022 | 17:37

Η φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2018 ήταν μεγάλη. Άλλωστε μαζί της κατάφερε να τα κατακτήσει όλα. Τόσο σε ατομικό όσο σε συλλογικό επίπεδο.

Μαζί της σκόραρε 450 φορές και έγραψε ιστορία. Μιας και έγινε ο νούμερο ένα σκόρερ στην ιστορία της. Λογικό και επόμενοι πολλοί εκείνη την εποχή να σκέφτηκαν ποιος θα αναλάβει να αναπληρώσει το κενό του. Ο Καρίμ Μπενζεμά βρήκε την ευκαιρία που τόσο πολύ περίμενε, ήθελε και έψαχνε.

Δεν δυσκολεύτηκε από την επόμενη ημέρα κιόλας να βγει μπροστά. Όχι με λόγια και βαρύγδουπες δηλώσεις. Αλλά με πράξεις. Με γκολ. Πολλά γκολ. Και ασίστ. Έτσι, κατάφερε να κλείσει τα στόματα όλων εκείνων που τον θεωρούσαν «λίγο» και βγήκε μία και καλή από τη σκιά του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Εν έτει 2022 και με τον «CR7» να βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι πια στη Γιουβέντους και τον Γάλλο στράικερ να σημειώνει το ένα γκολ μετά το άλλο η ιστοσελίδα «Goal» τα έβαλε κάτω και τα… μέτρησε.

Από το 2018 μέχρι και σήμερα οι δύο σπουδαίοι παίκτες έχουν ακριβώς τα ίδια τέρματα: 119! Η απόλυτη ισοπαλία από δύο πρωταγωνιστές των ευρωπαϊκών γηπέδων!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Από το ίδιο… υλικό φτιαγμένοι, Κριστιάνο και Μπενζεμά!

Ήθελε να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί δεν ένιωθε άνετα. Δεν ένιωθε ότι παίρνει αυτό που του αξίζει. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ναι μεν ρίσκαρε, αλλά, σε καμία περίπτωση δεν βγήκε χαμένος. Σε κανένα επίπεδο. Είτε στο αγωνιστικό, είτε στο προσωπικό.

Η Γιουβέντους στην αρχή και τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον φιλοξένησαν στις τάξεις τους και εκείνος τους χάρισε γκολ. Πολλά τεμάχια. Από την άλλη ο Καρίμ Μπενζεμά ένιωθε πάντα σπίτι του την ισπανική πρωτεύουσα. Δεν ήθελε και δεν θέλει να φύγει από εκεί. Πήγε… αμούστακο παιδί και πλέον λίγο πριν τη Δύση της καριέρας του σκέφτεται και δηλώνει ότι θέλει να κρεμάσει εκεί τα παπούτσια του.

Δύο άνθρωποι και δύο παίκτες διαφορετικοί. Από πολλές απόψεις και οπτικές γωνιές. Δύο επιθετικοί που έχουν φτιαχτεί, όμως, από το ίδιο υλικό. Εκείνο που τους κάνει ακόμα πιο μεγάλους και ακόμα πιο σπουδαίους όσο περνάει ο καιρός, μιας και δεν σταματάνε ποτέ να σκοράρουν!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version