Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αν ο Χάαλαντ επιλέξει τη Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να παίξει για τη… φανέλα!
Ρεάλ Μαδρίτης

Αν ο Χάαλαντ επιλέξει τη Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να παίξει για τη… φανέλα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να «κοντράρει» οικονομικά τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Αλλά έχει τον... τρόπο της.

16.03.2022 | 18:59

Δεν είναι ψέμα. Δεν είναι ούτε κρυφό. Η Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και μήνες ρίχνει κλεφτές… ματιές στον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο φορ της Μπορούσια Ντόρτμουντ κάνει και φέτος πολύ καλές εμφανίσεις με τους Γερμανούς. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να θέλει να τον αποκτήσει τόσο η «βασίλισσα», όσο και η Μάντσεστερ Σίτι.

Θα γίνει… μάχη για εκείνον το καλοκαίρι που έρχεται. Αυτό είναι σίγουρο. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι ποιος θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός της καριέρας του. Οι «πολίτες» είναι έτοιμοι να του προσφέρουν ένα… χρυσό συμβόλαιο. Πραγματικά! Τον ουρανό με τ’ άστρα, ώστε να τον ντύσουν στα γαλάζια.

Από την άλλη υπάρχει η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα που έχει όνομα βαρύ σαν… ιστορία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι Ισπανοί δεν μπορούν να κοντράρουν τους Άγγλους στον μισθό που θα έχει ο νεαρός φορ. Παρόλα αυτά θέλουν να τον «ψήσουν» να υπογράψει μαζί τους -ασχέτως αν θα παίρνει πιο λίγα χρήματα- λόγω της φανέλας τους! Κοινώς να αφήσει την καλύτερη οικονομική πρόταση και να δώσει βάρος στην ιστορία των Ισπανών!


Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αποφασίζει άμεσα ο Χάαλαντ!

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο δύσκολα πέφτει έξω. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν κάνει την πρότασή τους στον Έρλινγκ Χάαλαντ. Όπως έκανε γνωστό μέσω των social media ο Ρομάνο είναι ότι ο νεαρός φορ είναι πολύ κοντά στο να διαλέξει ομάδα.

Όμως, δεν είναι ακόμα σίγουρος. Αυτό πρόκειται να συμβεί άμεσα. Δηλαδή μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Και όλα θα παίξουν ρόλο. Από την οικονομική πρόταση, το project, αλλά και τον προπονητή που θα έχει συνεργαστεί μαζί του για τα επόμενα χρόνια. Ακόμα όλα για την ώρα είναι ρευστά. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version