Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στο μεγάλο ντέρμπι της Ολλανδίας ο Άντονι έκανε τον πανηγυρισμό της χρονιάς! (pics)
Φώτο Ημέρας

Στο μεγάλο ντέρμπι της Ολλανδίας ο Άντονι έκανε τον πανηγυρισμό της χρονιάς! (pics)

Ο Άντονι σημείωσε ακόμη ένα γκολ φέτος για τον Άγιαξ και το πανηγύρισε με την καρδιά του μιας και ήταν κόντρα στη Φέγενορντ.

20.03.2022 | 18:07

Είναι ακόμη ένας παίκτης του Άγιαξ που… οργιάζει. Ο Άντονι πάει από το καλό στο καλύτερο από την ώρα και τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην ομάδα του Άμστερνταμ.

Δεν είναι μόνο ντρίμπλες και φινέτσα. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει και ουσία στο παιχνίδι του. Κάτι που επιβεβαίωσε και στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Φέγενορντ. Ο «Αίαντας» βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Ωστόσο, οι παίκτες του δεν τα παράτησαν.

Έδειξαν χαρακτήρα. Έβγαλαν νεύρο και δεν άφησαν τους οπαδούς τους να φύγουν από το «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» με ακόμη μία ήττα, μετά τον εντός έδρας αποκλεισμό στο Champions League, από την Μπενφίκα. Σε αυτό βοήθησε ο Άντονι.

Ο έμπειρος εξτρέμ έκανε το 3-2 για τον Άγιαξ στο 86′. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε δεόντως. Ειδικά από τον ίδιο, ο οποίος έβγαλε τη φανέλα του και στάθηκε μπροστά από τους φιλάθλους της ομάδας του. Ένας πανηγυρισμός που θύμισε κάτι από τον Λιονέλ Μέσι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Άντονι είναι αυτό που λένε: one man show!

Τα κάνει όλα και συμφέρει ο Άντονι. Ο πρώην άσος της Σάο Πάολο ξέρει «καντάρια» μπάλα, είναι γρήγορος είτε με, είτε χωρίς την μπάλα στα πόδια του, ενώ είναι εξίσου παραγωγικός. Τόσο για τον εαυτό του (σ.σ γκολ), όσο και για τους συμπαίκτες του (σ.σ ασίστ).

Ήδη έχει ξεκινήσει να υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από από τις «καλές» ομάδες της Ευρώπης. Όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου, προκειμένου ο Άγιαξ να τον πουλήσει και να βάλει πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του.

Άλλωστε δείχνει πως το αξίζει και με το παραπάνω. Και όχι μόνο για τους πανηγυρισμούς του!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version