Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ορίστηκε ημερομηνία για το απόλυτο ντέρμπι Ιταλία – Αργεντινή! (pic)
Εθνικές Ομάδες

Ορίστηκε ημερομηνία για το απόλυτο ντέρμπι Ιταλία – Αργεντινή! (pic)

Μετά από 29 χρόνια, ο πρωταθλητής Ευρώπης θα παίξει με τον πρωταθλητή Νοτίου Αμερικής, με τις Ιταλία και Αργεντινή να κοντράρονται στο Λονδίνο.

22.03.2022 | 23:50

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022, στις 21:45, όπως ανακοίνωσε σήμερα επίσημα η UEFA θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των πρωταθλητών Ευρώπης και Νοτίου Αμερικής. Η Ιταλία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αργεντινή στο στάδιο «Γουέμπλεϊ», στο Λονδίνο. Ο αγώνας ο οποίος φέρει τον τίτλο «Finalissima» θα γίνει τότε, με την έναρξη πώλησης εισιτηρίων από την Πέμπτη 24/3.

Η αναμέτρηση επιστρέφει, 29 χρόνια μετά την τελευταία τέτοια συνάντηση, αποτέλεσμα της συνεργασίας της UEFA με την CONMEBOL.
Ήταν το 1993, όταν η Αργεντινή του Μαραντόνα κέρδισε τη Δανία στα πέναλτι. Προηγουμένως, η Γαλλία, το 1985, είχε νικήσει την Ουρουγουάη στην πρώτη έκδοση της διοργάνωσης.

Η ενημέρωση της UEFA για το Ιταλία – Αργεντινή

«Θα χρησιμεύσει ως καταλύτης για την παγκόσμια ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, ενώνοντας χώρες, ηπείρους και πολιτισμούς, ενώ θα δείξει στους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι μια δύναμη που μας ενώνει σε ταραγμένους καιρούς», ανέφερε η UEFA.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version