Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κρόος: «Αιμορραγούσα, αλλά από το πάθος μου δεν κατάλαβα τίποτα! Ψηλά το κεφάλι»
Ρεάλ Μαδρίτης

Κρόος: «Αιμορραγούσα, αλλά από το πάθος μου δεν κατάλαβα τίποτα! Ψηλά το κεφάλι»

Ο Τόνι Κρόος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως υπήρξε τεράστια απογοήτευση μετά το El Clasico, όμως νιώθει πως η ομάδα του θα επανέλθει!

23.03.2022 | 12:49

Ο Τόνι Κρόος δεν έκανε και την καλύτερη του εμφάνιση στο El Clasico, με τον Γερμανό να δείχνει πως είναι εκτός ρυθμού, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό. Ο Γερμανός μέσος ξεκίνησε βασικός, ωστόσο δεν κατάφερε να συνεχίσει μέχρι το τέλος…

Πάντως ο έμπειρος άσος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως η Ρεάλ πρέπει να σηκώσει κεφάλι και αρχικά να πάρει την πρόκριση επί των Λονδρέζων. Επίσης αναφέρθηκε και στον έλεγχο ντόπινγκ που έκανε μαζί με τον Πικέ μετά το τέλος του ματς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Στο 80′ ήρθε ο γιατρός και μου είπε πως πρέπει να περάσω από έλεγχο ντόπινγκ! Μαζί μου θα ήταν και ο Πικέ με τον Άλμπα. Δεν μιλήσαμε καθόλου όμως. Εγώ και ο Βινίσιους ήμασταν χαμένοι. Για 1μιση ώρα ήμουν εκεί στα τεστ…», ανέφερε χαρακτηριστικά o Κρόος.

«Στο Ελ Κλάσικο είχα έναν τραυματισμό, έπρεπε να δουν αν αιμορραγούσα. Είχα αρκετό αίμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν με ένοιαζε εκείνη την στιγμή», τόνισε ο μέσος της Ρεάλ.

«Τώρα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι! Για αυτό είμαστε εδώ και η σεζόν είναι ακόμα πολύ μεγάλη. Αν είμαστε καλά τότε θα πάρουμε την πρόκριση και επί της Τσέλσι», είπε ο Γερμανός μέσος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version