Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ της το καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως ο συγκεκριμένος παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν.

27.04.2024 | 22:47

Καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης ετοιμάζεται για την επερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, το ενδιαφέρον της επικεντρώνεται καθαρά στην ανανέωση του ρόστερ της μετά από μια απογοητευτική σεζόν υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε. Στο επίκεντρο των προσπαθειών αναδιάρθρωσης βρίσκεται η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της, με έντονο ενδιαφέρον για την εξασφάλιση των υπηρεσιών τουλάχιστον δύο κορυφαίων παικτών.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ταυτόχρονα, ο σύλλογος προετοιμάζεται για αποχωρήσεις, με τον Μάριο Ερμόσο να είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει μετά τις αποτυχημένες διαπραγματεύσεις του με την Ατλέτικο για την ανανέωση του συμβολαίου του. Πλέον, φαίνεται πως τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Γκάμπριελ Παουλίστα, ο οποίος υπέγραψε στην Ατλέτικο κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Ατλέτικο δε θα κρατήσει τον Παουλίστα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Marca», η αποχώρηση του Παουλίστα το καλοκαίρι είναι σχεδόν σίγουρη, παρά το γεγονός πως η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει την οψιόν να παρατείνει το συμβόλαιό του για 12 μήνες ακόμη. Με την επικείμενη αποχώρηση του Γκάμπριελ, η Ατλέτικο αποβάλλει ενεργά τους παίκτες που… περισσεύουν από το ρόστερ της, με στόχο τον εξορθολογισμό της ομάδας του Σιμεόνε.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό στη λίστα της εξόδου φαίνεται πως ήταν και ο Άξελ Βίσελ, πλέον φαίνεται πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και είναι πολύ πιθανό να υπογράψει για ακόμη έναν χρόνο με την Ατλέτικο.

Διαβάστε επίσης: Μόνο έτσι θα δούμε και του χρόνου Μπαρτσελόνα – Ζοάο Φέλιξ μαζί!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκάμπριελ Παουλίστα πήγε στην Ατλέτικο πριν από λίγες μήνες και έχει αγωνιστεί σε μόλις 4 αγώνες, χωρίς να έχει συνεισφέρει σε κάποιο γκολ, είτε ως σκόρερ είτε με ασίστ. Φαίνεται λοιπόν πως θα μείνει ελεύθερος και στα 33 του χρόνια φαντάζει δύσκολο να βρει μεγάλο συμβόλαιο από ευρωπαϊκή ομάδα και δεν αποκλείεται να αφήσει την Ευρώπη για την Αμερική ή τη Σαουδική Αραβία.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version