Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Αντσελότι «τελείωσε» οριστικά και αμετάκλητα τον Γιόβιτς από τη Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αντσελότι «τελείωσε» οριστικά και αμετάκλητα τον Γιόβιτς από τη Ρεάλ!

Ο Λούκα Γιόβιτς δεν έπεισε στιγμή τον Κάρλο Αντσελότι και η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να κάνει τη χάρη στον Ιταλό και να απομακρύνει μια για πάντα τον Σέρβο από το ρόστερ της.

27.03.2022 | 17:46

Ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από σχεδόν δύο χρόνια με στόχο να δώσει ανάσες στον Καρίμ Μπενζεμά. Μετά από μια ονειρική χρονιά με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης που σημείωνε το ένα γκολ μετά το άλλο. Ο Σέρβος επιθετικός, Λούκα Γιόβιτς ήθελε να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και στη «Βασίλισσα» όμως τα αποτελέσματα έδειξαν πως πρακτικά δεν μπορούσε.

Οι Μαδριλένοι περίμεναν πολλά από εκείνον όμως ήρθε άλλη μία απογοήτευση. Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που κόστισε έναν… σκασμό εκατομμύρια ευρώ και το ποσό αυτό κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων. Φέτος από την μέρα που ο Κάρλο Αντσελότι ανέλαβε δράση, ο Σέρβος είδε τον χρόνο συμμετοχής του να γίνεται ουσιαστικά μηδενικός. Ο Ιταλός τεχνικός δεν πίστεψε στιγμή στο ταλέντο και στις δυνατότητες του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Το έδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Το καλοκαίρι έρχεται το τέλος στις σχέσεις Ρεάλ Μαδρίτης – Γιόβιτς

Έτσι όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Marca, ο 24χρονος το προσεχές καλοκαίρι θα βρεθεί πιθανότατα οριστικά μακριά από τη Μαδρίτη. Αυτή τη φορά η Ρεάλ παρουσιάζεται ανοιχτή να συζητήσει ενδεχόμενη παραχώρηση των δικαιωμάτων του παίκτη. Η διοίκηση Πέρεθ θέλει να προβεί σε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει εκτός από το να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη να βρεθούν και χρήματα από μεταγραφές. Ο Γιόβιτς είναι ένα από τα… χαρτιά που μπορεί να φέρει ένα σεβαστό ποσό στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Κατά καιρούς αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Σύλλογοι από τη Γερμανία και την Ιταλία παρακολουθούν στενά την υπόθεση περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν» τον παίκτη. Ανάμεσα στους υποψήφιους μνηστήρες και η Ίντερ. Οι «Νεραντζούρι» το καλοκαίρι θα βγουν στις αγορές με σκοπό να φρεσκάρουν την επιθετική τους γραμμή. Ο Γιόβιτς ίσως είναι ο παίκτης που κάνει στον Σιμόνε Ιντζάκι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version