Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ιντζάγκι φέρνει στην Ίντερ τον στόπερ-«ογκόλιθο» της Λάτσιο!
Ίντερ

Ο Ιντζάγκι φέρνει στην Ίντερ τον στόπερ-«ογκόλιθο» της Λάτσιο!

Ο προπονητής της Ίντερ, Ιντζάγκι, θέλει να επωφεληθεί από την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους οπαδούς της Λάτσιο και τον Ατσέρμπι!

28.03.2022 | 00:22

Η Ίντερ ετοιμάζει το μεταγραφικό της πλάνο ενόψει της νέας σεζόν. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν εν τέλει καταφέρει όμως να κατακτήσει την φετινή Serie A, καθώς η ομάδα του Ιντζάγκι είναι ακόμα μέσα στο “κόλπο” του τίτλου.

Μια από τις θέσεις στις οποίες έχει ζητήσει να ενισχυθεί ο τεχνικός των Μιλανέζων, είναι και αυτή του κεντρικού αμυντικού. Για αυτόν τον λόγο τσεκάρει μερικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και φαίνεται πως θα πάει σε μια… γνώριμη λύση.

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, ο Ιντζάγκι έχει μιλήσει με τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι, ο οποίος εδώ και μερικές μέρες αποτελεί ξένο σώμα στην Λάτσιο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο έμπειρος άσος βρίσκεται σε διαμάχη με τους οργανωμένους οπαδούς της Λάτσιο, καθώς του έκανε μια άσεμνη κίνηση μετά από ένα γκολ που σκόραρε στο Ολίμπικο. Μπορεί στην συνέχεια να μετάνιωσε και να ζήτησε συγγνώμη από τους Ρωμαίους, όμως το κακό είχε ήδη γίνει.

Οι ultras της Λάτσιο ζητούν την απομάκρυνση του και όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν. Η Ίντερ μοιάζει ως ο ιδανικότερος και πιθανότερος προορισμός για τον Ατσέρμπι.

Θα είναι ένας ακόμα παίκτης της Λάτσιο, που θα… ακολουθήσει την διαδρομή Ρώμη-Μιλάνο μετά τους Κορέα, Ντε Φράι και Καϊσέδο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version