Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ζαχαρώνει» από… νωρίς τον Κουτίνιο η Νιούκαστλ!
Νιούκαστλ

«Ζαχαρώνει» από… νωρίς τον Κουτίνιο η Νιούκαστλ!

Ο Φιλίπε Κουτίνιο εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Άστον Βίλα, που ακόμα δεν είναι σίγουρη αν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, με την Νιούκαστλ να θέλει να μπει... σφήνα και να αγοράσει τον Βραζιλιάνο.

01.04.2022 | 23:56

Από την πρώτη ημέρα που ο Φιλίπε Κουτίνιο βρέθηκε στην Μπαρτσελόνα η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα. Άλλωστε, ο Βραζιλιάνος άσος δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει κομμάτι της ομάδας. Οι «μπλαουγκράνα» δαπάνησαν σχεδόν 120 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του τον Ιανουάριο του 2018, έχοντας τεράστιες προσδοκίες. Βλέπετε, οι εξαιρετικές του εμφανίσεις του με τη Λίβερπουλ τους έκαναν να θεωρούν πως βρήκαν τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής τους. Ωστόσο, ο ίδιος δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να δικαιώσει τις όποιες προσδοκίες είχαν δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπο του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Κουτίνιο δεν μπόρεσε να πείσει κανέναν από τους προπονητές του στην Μπαρτσελόνα, με συνέπεια να λαμβάνει όλο και λιγότερες ευκαιρίες. Γι’ αυτό και από το καλοκαίρι θεωρούταν ήδη ξένο «σώμα» στην ομάδα. Ο Βραζιλιάνος άσος αναζήτησε διέξοδο τον Ιανουάριο και την βρήκε στην Άστον Βίλα, όπου βρέθηκε ως δανεικός. Ο 29χρονος τέθηκε υπό τις οδηγίες του πρώην συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ και πραγματικά… αναγεννήθηκε. Γι’ αυτό, άλλωστε, οι «χωριάτες» σκέφτονται να πληρώσουν τη ρήτρα ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ που έχει στο συμβόλαιο του, αν και ακόμα δεν είναι σίγουρο. Αυτή η μη σιγουριά της Βίλα, σύμφωνα με την «Sport» έχει δώσει την ευκαιρία στη Νιούκαστλ να μπει… σφήνα για την απόκτηση του, προσφέροντας ένα ελκυστικό πακέτο στον έμπειρο άσο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Η Νιούκαστλ… περιμένει την Βίλα για να κινηθεί για τον Κουτίνιο

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, η Μπαρτσελόνα έχει δώσει προτεραιότητα στην Βίλα, λόγω της ρήτρας. Ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» δεν θα δεχτούν… παζάρια για τη μείωση της τιμής του. Από την άλλη και ο Κουτίνιο θα πρέπει να συμφωνήσει για να παραμείνει στους «χωριάτες», με τους οποίους μετράει τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε 10 ματς φέτος. Κι εκεί ακριβώς ποντάρει η Νιούκαστλ, που ετοιμάζεται να προσφέρει ένα υψηλό συμβόλαιο και στον ίδιο. Κάτι που η Βίλα μοιάζει δύσκολο να κάνει, δεδομένου ότι οριακά πληρώνει ένα ποσοστό από το συμβόλαιο του τώρα. Βέβαια, σε αυτό θα παίξουν ρόλο και οι απαιτήσεις που θα έχει ο 29χρονος για το μέλλον του.

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Κουτίνιο φέρεται να θέλει να βρεθεί σε μια ομάδα που θα διεκδικήσει τίτλους. Κάτι για το οποίο ουσιαστικά χτίζεται η Νιούκαστλ, μετά την εξαγορά της από τους Σαουδάραβες. Παρόλα, αυτά ο Βραζιλιάνος άσος περνάει καλά στην Άστον Βίλα και δεν θα έλεγε «όχι» σε μια πιθανή παραμονή του. Οι εκπρόσωποι του, όμως, ακούν προτάσεις και από άλλες ομάδες, θέλοντας να είναι σίγουροι για το μέλλον του. Κι ως τώρα το πιο «ζωηρό» ενδιαφέρον το έχουν δείξει οι «καρακάξες». Ωστόσο, όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές θα περιμένουν το τέλος της σεζόν για να γίνει επίσημο το αν η Βίλα θα καταβάλει τη ρήτρα για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή. Αν δεν το κάνει τότε ο «δρόμος» για την Νιούκαστλ θα ανοίξει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version