Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ για όλα τα γούστα στη Λισαβόνα, «έκαψε» τα φτερά των «αετών»! (vid)
Champions League

Λίβερπουλ για όλα τα γούστα στη Λισαβόνα, «έκαψε» τα φτερά των «αετών»! (vid)

Μια Λίβερπουλ με τα πάνω και τα κάτω της, πήρε εν τέλει τη νίκη στη Λισαβόνα σε βάρος της Μπενφίκα με 3-1 και διαθέτει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

05.04.2022 | 23:57

Η Λίβερπουλ παρουσιάστηκε κατά διαστήματα κάτι παραπάνω από ουσιώδης κόντρα στην Μπενφίκα. Πήρε το διπλό στο «Ντα Λουζ» με 3-1, αν και στο δεύτερο ημίχρονο λίγο έλειψε να γκρεμίσει όσα έχτισε στο πρώτο. Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ οι κόκκινοι έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League.

Ένα παιχνίδι εν γένει ήταν θεαματικό στην πορτογαλική πρωτεύουσα. Η Λίβερπουλ ήταν κυρίαρχος για 45 λεπτά στο ματς σκοράροντας δυο φορές. Η αρχή έγινε στο 17ο λεπτό με τον Ιμπραχίμα Κονατέ. Ο Γάλλος στόπερ σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Λίβερπουλ ανοίγοντας το σκορ ύστερα από σέντρα του Ρόμπερτσον.

Στο 34′ η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, με τον Σαντιό Μανέ. Η έκβαση μιας φάσης βγαλμένης από σεμινάριο ποδοσφαίρου ήταν το γκολ του Σενεγαλέζου επιθετικού. Την ασίστ έκανε με κεφαλιά ο Λουίς Ντίαζ ο οποίος αργότερα χρίστηκε και σκόρερ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Άλλη Λίβερπουλ στο δεύτερο ημίχρονο

Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος σαν να επαναπαύτηκαν στο 0-2. Θεώρησαν ότι το έργο θα συνεχιζόταν και πως η Μπενφίκα δύσκολα θα έβγαζε αντίδραση. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αν και το γκολ των Πορτογάλων προήλθε από αβίαστο λάθος του Κονατέ. Από σέντρα του Ράφα Σίλβα, ο Γάλλος στόπερ έκανε… τσαφ και έδωσε το δικαίωμα στον Νούνιες να κάνει το 1-2.

Η Μπενφίκα πίεσε και για την ισοφάριση, αλλά κυρίως ο Άλισον και λιγότερο η αστοχία δεν την άφησαν να πανηγυρίσει ξανά. Ανοίχτηκε παράλληλα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Λίβερπουλ και ολοκλήρωσε μια ευχάριστη βραδιά με το γκολ του Λουίς Ντίαζ για το τελικό 1-3.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version