Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μόντριτς έβγαλε την πιο «άρρωστη» ασίστ στο φετινό Champions League! (pics)
Champions League

Ο Μόντριτς έβγαλε την πιο «άρρωστη» ασίστ στο φετινό Champions League! (pics)

Σε ακόμη ένα ματς της Ρεάλ Μαδρίτης ο Λούκα Μόντριτς κατάφερε να δείξει την κλάση και την ποιότητά του με την ασίστ του.

12.04.2022 | 23:56

Είναι σαν το καλό κρασί ο Λούκα Μόντριτς. Όσο μεγαλώνει γίνεται ολοένα και καλύτερος. Ολοένα και πιο ώριμος. Ο Κροάτης χαφ φέτος διανύει μία δεύτερη… εφηβεία. Μαζί με τον Καρίμ Μπενζεμά και τον Βινίσιους Τζούνιορ είναι οι παίκτες που έχουν πάρει από το χεράκι τη Ρεάλ Μαδρίτης φέτος και προσπαθούν να την πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Όχι και εύκολη δουλειά εδώ που τα λέμε. Ο έμπειρος μέσος στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Τσέλσι για τους «8» του Champions League κατάφερε και πάλι να κλέψει την παράσταση. Πως;

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η ομάδα του έχανε με σκορ 3-0. Μέχρι που εκείνος παίρνει την μπάλα στα πόδια του, μετά την κεφαλιά- πάσα του Νταβίντ Αλάμπα και με μία «άρρωστη» μπαλιά, όπου χρησιμοποίησε το εξωτερικό του, κατάφερε να βρει τον Ροντρίγκο και εκείνος να μειώσει σε 3-1!

Ιδού η απίθανη πάσα του Λούκα Μόντριτς:

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version