Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι φίλοι της «Γιούβε» θα γίνουν έξαλλοι όταν μάθουν γιατί αποχώρησε ο Κανσέλο
Γιουβέντους

Οι φίλοι της «Γιούβε» θα γίνουν έξαλλοι όταν μάθουν γιατί αποχώρησε ο Κανσέλο

Οι φίλοι της Γιουβέντους δε θα μείνουν καθόλου ικανοποιημένοι όταν μάθουν το λόγο αποχώρηση του Ζοάο Κανσέλο από την ομάδα τους.

12.04.2022 | 00:19

Στις 7 Αυγούστου του 2019, η Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησε με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Ζοάο Κανσέλο έναντι 60 εκατ. λιρών. Mέρος της συμφωνίας αποτελούσε και η ανταλλαγή του Ντανίλο που έκανε το αντίθετο δρομολόγιο.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δικαιώνεται απόλυτα για την απόφασή του. Αντιθέτως, η «μεγάλη κυρία» πρέπει να «τραβάει τα μαλλιά της. Ο μεν Ντανίλο αποτελεί μία χρυσή μετριότητα ενώ ο δε Κανσέλο έχει εξελιχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων μπακ στον κόσμο.

Για την ακρίβεια, ο Ισπανός τεχνικός τον χρησιμοποιεί με ανάποδο πόδι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έτσι, συχνά συγκλίνει προς τον άξονα και με το φαρμακερό δεξί του πόδι συνεισφέρει στη δημιουργία της ομάδας του. Ενδεικτικό είναι ότι φέτος μετράει 3 γκολ και 9 ασίστ σε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνολικά στην καριέρα του στους «πολίτες», μετράει 7 γκολ και 16 ασίστ σε 118 εμφανίσεις. Με τη Γιουβέντους αγωνίστηκε μόλις μία σεζόν μετρώντας 1 γκολ και 5 ασίστ σε 34 συμμετοχές.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο εξωφρενικός λόγος αποχώρησης του Πορτογάλου

Η Γιουβέντους, πάντως, σίγουρα το μετανιώνει που αποφάσισε να αφήσει τον Κανσέλο να αποχωρήσει.  Ακόμα περισσότερο οι φίλοι της ομάδας θα θυμώσουν πολύ όταν μάθουν για ποιο λόγο έφυγε από τους «μπιανκονέρι».

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τους δημοσιογράφους, Max Nerozzi και Fabiana Della Valle που ασχολούνται με τη Γιουβέντους η αποχώρηση του Κανσέλο ήρθε μετά από αξιολόγηση του παίκτη σε συλλογικό επίπεδο.

Στην πραγματικότητα, έφτασαν στο σημείο να υποδηλώνουν ότι ο Πορτογάλος δεξιός μπακ ήταν τακτικά αφελής, συνέχισε να κάνει τα ίδια αμυντικά λάθη και δεν έδειχνε σημάδια βελτίωσης.

Ωστόσο, ένα άλλο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Κανσέλο είχε ήδη ζητήσει από τον ατζέντη, Χόρχε Μέντες, να του βρει νέο σύλλογο προτού η Γιούβε αποφασίσει να απολύσει τον Αλέγκρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version