Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καν: «Σας φέρνω δύο καλές ανακοινώσεις! Με 40 γκολ δείχνει “χάλια” ο Λεβαντόφσκι»
Μπάγερν Μονάχου

Καν: «Σας φέρνω δύο καλές ανακοινώσεις! Με 40 γκολ δείχνει “χάλια” ο Λεβαντόφσκι»

Ο Καν με νέες του δηλώσεις αναφέρθηκε ξανά στο ζήτημα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και έδωσε... θετικά στοιχεία για την παραμονή του Μίλερ!

17.04.2022 | 12:57

Η Μπάγερν Μονάχου περνάει… δύσκολες μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Βιγιαρεάλ. Μετά το ματς με τους Ισπανούς ο Καν είχε δώσει μια συνέντευξη στην οποία δεν έδειχνε και τόσο στεναχωρημένος και για αυτόν τον λόγο δέχθηκε αρκετά “πυρά” από τους φιλάθλους της ομάδας που τον κατηγόρησαν για απάθεια.

Παρόλα αυτά ο ίδιος με νέες του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως… ήταν ο πρώτος που τα “έχασε” μετά τον αποκλεισμό. Επιπλέον “γελάει” με τα σενάρια περί αποχώρησης του Λεβαντόφσκι, την ώρα που φαίνεται σίγουρος για την παραμονή των Μίλερ και Νόιερ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Είμαι το πρώτο άτομα που νευρίασε πραγματικά μετά την ήττα από την Βιγιαρεάλ! Δεν υπάρχει λόγος για να κλάψουμε σχετικά με αυτό! Είναι δικιά μου ευθύνη να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε αμέσως το μέλλον», δήλωσε.

«Ακόμα αναρωτιέμαι και ρωτάω τον εαυτό μου, από που βρίσκετε τέτοιες πληροφορίες και λέτε πως ο Λεβαντόφσκι θέλει να αποχωρήσει. Βρείτε μου έναν παίκτη που είναι δυσαρεστημένος και σκοράρει 30-40 γκολ κάθε σεζόν», τόνισε ο Καν.

«Όσον αφορά τους Μίλερ και Νόιερ πρέπει να σας αποκαλύψω πως σύντομα θα έχουμε κάτι πολύ καλό να ανακοινώσουμε. Δεν θέλουμε να πιέσουμε τους ποδοσφαιριστές μας, ούτε να πιεστούμε και εμείς», είπε ο Γερμανός..

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version