Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Πελεγκρίνι κουβαλά την Ρόμα στις πλάτες του (vid)
Ρόμα

Ο Πελεγκρίνι κουβαλά την Ρόμα στις πλάτες του (vid)

O Λορέντσο Πελεγκρίνι με άψογο τελείωμα άνοιξε το σκορ για τη Ρόμα κόντρα στη Λέστερ στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Conference League.

28.04.2022 | 22:31

Η Λέστερ υποδέχτηκε τη Ρόμα στο «Κινγκ Πάουερ» στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της φάσης των ημιτελικών του Europa Conference League.

Η Λέστερ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη μόλις στο 3ο λεπτό με την κεφαλιά του Καστάνιε. Οι γηπεδούχοι είχαν μπει καλύτερα στο ματς. Ωστόσο, η Ρόμα γρήγορα ισορρόπησε το ματς και άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο.

Έτσι, κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 16ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Ζαλέφσκι ξεκίνησε μία κούρσα από την αριστερή πτέρυγα και πάσαρε στον Πελέγκρινι, ο οποίος έκοψε κάθετα στην περιοχή. Ο Ιταλός πλάσαρε κάτω από τα πόδια τον Σμάιχελ για το 1-0.

Αυτό ήταν το 4ο φετινό γκολ του Ιταλού στη διοργάνωση ενώ μετράει και 1 ασίστ. Συνολικά μετράει 13 γκολ και 6 ασίσε τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version