Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρέμει η Ίντερ… με τον Ράντου – Προσευχές για να γυρίσει ο Χαντάνοβιτς (vid)
Ίντερ

Τρέμει η Ίντερ… με τον Ράντου – Προσευχές για να γυρίσει ο Χαντάνοβιτς (vid)

Στην Ίντερ περιμένουν πως και πως την επιστροφή του Χαντάνοβιτς, καθώς πλέον κανείς δεν εμπιστεύεται τον Ράντου για την συνέχεια!

29.04.2022 | 17:39

Η Ίντερ είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να ανηφορίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Serie A και να γίνει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Παρόλα αυτά οι “νερατζούρι” δεν τα κατάφεραν κόντρα στην αδιάφορη Μπολόνια εκτός έδρας και ηττήθηκαν!

Μοιραίος για την ομάδα του Ιντζάγκι ήταν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Ράντου! Ο Ρουμάνος έκατσε κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Χαντάνοβιτς ήταν τραυματίας. Το τραγικό λάθος του Ράντου κόστισε στην Ίντερ…




Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πλέον όμως οι Μιλανέζοι πρέπει να σηκώσουν άμεσα κεφάλι και να ρίξουν όλο τους το ενδιαφέρον στο ματς κόντρα στην Ουντινέζε. Η νίκη είναι μονόδρομος προκειμένου να έχουν ελπίδες για την κατάκτηση της Serie A!

Στην Ίντερ όμως κάνουν “προσευχές” για την επιστροφή του Χαντάνοβιτς! Ο έμπειρος γκολκίπερ δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ωστόσο όλοι ελπίζουν πως εν τέλει θα καταφέρει να δώσει το “παρών”.

Ο Ράντου είναι σε κακή κατάσταση, μετά το λάθος του κόντρα στην Μπολόνια και κανείς δεν τον εμπιστεύεται! Ο Ιντζάγκι δεν έχει πάρει εγγυήσεις από το ιατρικό επιτελείο για τον Χαντάνοβιτς και.. αγχώνεται.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version